• 2019-09-19 Hammaröloppet och Race4kids firar 5 år
    Fredag 27 september går löpartävlingen Hammaröloppet och Race4Kids för femte året i rad. Ta med dig vännen, grannen eller dina arbetskamrater för en springtur på Hammarö. Den som vill ta det lite lugnare får gärna anmäla sig och gå en power-walk runt banan för att passa på att ha en trevlig fredagspromenad i sällskap med andra deltagare.
  • 2019-09-18 Allmänhetens åkning har startat!
    Nu har allmänhetens åkning börjat igen för säsongen onsdagar klockan 14.00-14.50 fram till vecka 43. Under de ordinarie schematiderna är alltid allmänhetens åkning utan klubbor. Vecka 44 är det ett specialschema vilket innebär fler tider och även åkning med klubba under vissa dagar. Klicka på länken nedan för att läsa mer.
  • 2019-09-16 Ansök om stipendium
    Nu har du som är elev eller har vuxit upp på Hammarö möjlighet att söka stipendium från Margit och Waldemar Hellgrens premiefond. Bildningsförvaltningen kommer att ta emot din ansökan fram till och med tisdag 15 oktober. Bakgrunden till stipendiet är att bildningsförvaltningen vill stödja elever som på ett eller annat sätt utmärker sig inom sitt område.
Fler nyheter