• 2019-02-22 Sportlovsaktiviteter
    På måndag 25 februari är det äntligen är det dags för ett härligt sportlov. Här kommer en del tips på aktiviteter som finns att göra under lovet.
  • 2019-02-21 Vill du jobba med oss?
    För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.
  • 2019-02-20 Programmering är det nya hjälpmedlet i skolan
    Vi träffar Lisa Höök, högstadielärare på Hammarlunden 7-9, för att lyssna till hennes upplevelse av kommunens satsning att inför läsåret 2018-19 starta digitaliseringen av undervisningen. Syftet med satsningen är att lärare ska få ett stöd att tillvarata digitaliseringens möjligheter i undervisningen och på så sätt stärka elevernas lärande. Lisa är en av flera lärare som valde att gå en kurs inom ämnet programmering på Karlstads universitet för att bättra på sina kunskaper som lärare. Samtidigt så görs en stor kompetenshöjande insats för samtliga pedagoger. Under läsåret har lärarna från förskoleklass till årskurs 9 i kommunen gått skolverkets digitaliseringsmodul ”Digitalt berättande”.
Fler nyheter