Hammarhallarna

Hammarhallarna består av två anläggningar som ligger vid Hammarlundens skola. Hallarna nyttjas av både skolan och idrottsföreningar på Hammarö.

Hammarhallarna hemsida.png

Information med anledning av Coronaviruset   

 

Hammarhallen A 
Kommande matcher handboll


Hammarhallen B
Kommande matcher basket

 

Fakta

Hammarhallarna består av två anläggningar som ligger vid Hammarlundens skola. Hammarhallen A ligger i den gamla skoldelen vid parkeringen och Gunnar Turessonssalen. 

Hammarhallen B färdigställdes 2020 och ligger i en separat byggnad bakom den gamla hallen några hundra meter bort. Parkering för den nya hallen är densamma som för Hammarhallen A. Ytterligare en idrottshall färdigställs i  byggnaden under våren 2022 och beräknas vara i drift till höstsäsongen. 
Beslut finns om att riva nuvarande Hammarhallen A (gamla hallen).

Hammarhallen A (gamla hallen)

Här finns linjer och utrustning för handboll, basket och volleyboll. Planytan är 40 x 20 meter. Hallen har cirka 200 sittplatser. IFK Hammarö handboll har sin huvudverksamhet i denna hall. Läs mer om IFK Hammarö Handboll här. Skoghalls Bordtennisklubb har sina större arrangemang i Hammarhallen A. Läs mer om Skoghalls Bordtennisklubb här. 

Hammarhallen B (nya hallen)

Här finns linjer och utrustning för handboll, basket, innebandy och volleyboll. Planytan är 40 x 20 meter. Här finns läktare finns som tar 100 personer. Hammarö Basketklubb har sin huvudverksamhet i denna hall. Läs mer om Hammarö Basketklubb här.

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer

Tidsbokning

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer

Avvikande tider

Avvikande tider 2021/2022
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2021-12-27