Hammarhallarna

Hammarhallarna ligger vid Hammarlundens skola. Hallarna nyttjas av både skolan och idrottsföreningar på Hammarö.

Hammarhallen B-2.png

Kommande arrangemang

Hammarhallen A 
Kommande matcher handboll


Hammarhallen B
Kommande matcher basket

Fakta

Hammarhallarna består av två idrottshallar. Hammarhallen A och B. Här finns även en konferenselokal och ett rörerelserum som är bokningsbara kvällar och helger.

Hammarhallen A 
Denna hall färdigställdes augusti 2022. Här finns linjer och utrustning för handboll, innebandy och volleyboll. Planytan är 40 x 20 meter. Hallen har cirka 200 sittplatser. IFK Hammarö handboll har sin huvudverksamhet i denna hall. Läs mer om IFK Hammarö Handboll här. Skoghalls Bordtennisklubb har sina större arrangemang i Hammarhallarna. Läs mer om Skoghalls Bordtennisklubb här. 

Hammarhallen B

Här finns linjer och utrustning för handboll, basket, innebandy och volleyboll. Planytan är 40 x 20 meter. Här finns läktare finns som tar 100 personer. Hammarö Basketklubb har sin huvudverksamhet i denna hall. Läs mer om Hammarö Basketklubb här.

 


Rörelserummet 

Lokalen mäter 14x14 meter och är användbar till exempelvis gruppträningar. Här finns klätterställning, spegelvägg och ett par ribbstolar. Lokalen är även utrustad med TV-skärm och en ljudanläggning.
Bokning sker via Fritidsenheten. Via denna länk kan man se bokningsläget i lokalen.

Konferensrummet

Lokalen är utrustad med en interaktiv Promethean skärm och fungerar som både whiteboard och TV-skärm med datauppkolping. Här finns bord och stolar för 30 personer.
Bokning sker via Fritidsenheten. Via denna länk kan man se bokningsläget i lokalen

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer

Tidsbokning

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer

Avvikande tider

Avvikande tider 2023/2024
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2023-08-23