Hammarö kulturskola

Välkommen till Hammarö kulturskola. Hos oss får du utlopp för din kreativitet. Vi påstår att (nästan) allt är möjligt på vår kulturskola. Vi ger dig som elev både inspiration och verktyg till skapande, och sist men inte minst en gemenskap. Vi har en hög kvalitet på vår verksamhet, med allt från utbildade lärare till ambitiösa elever som tar eget ansvar för sitt lärande.

Skrattande flicka med rosa hatt och med flygande färgglada noter och trumpet.
image: Freepik.com

Elevkonsert

Vi vill sprida glädje och inte virus - så här kommer ytterligare en hejdundrande fin konsert av våra elever. Klicka på länken för att ta del av våra elevers kreativitet (extern länk).

  


Distansundervisning
Elever som går i klass med distansundervisning får även distansundervisning hos oss. Berörda elever kommer att kontaktas. Och som vi alla vet: håll avstånd, undvik trängsel, tvätta händerna och stanna hemma vid symtom.


Ingen prova på-kväll för årskurs 2
Under en vanlig vår bjuder vi in alla elever i årskurs 2 till en föreställning, och till en prova på-kväll där de får testa instrumenten som visats under föreställningen. Men nu är det ingen vanlig vår utan vi är i en pandemi, och kan därför inte erbjuda detta upplägg. Så fort det blir lättnader i restriktionerna hoppas vi kunna arrangera någon form av prova på.  

Anmälan
Du kan när som helst anmäla dig till våra kurser (under fliken anmälan). Du kan anmäla dig till tre olika instrument. Utöver instrument kan du också anmäla dig till ett valfritt antal gruppaktiviteter.

Klippdocka
Redan nu kan du få en känsla av kulturskolan - genom vår klippdocka.
Gör så här: Klipp ut alla delar och vik bak flikarna för att fästa på dockan. Klistra in en bild på dig själv för att få in känslan av att vara kulturskolelev. Klicka här för att ladda ned klippdockan (pdf).  


 Instrumentfilmer
Är du nyfiken på våra ämnen? Lär dig mer genom våra filmklipp.
Klicka här för att komma direkt till våra ämnen (extern länk).  
I det här klippet med pedagogen Ingrid Sandén får du lära dig lite mer om hur det är att spela piano hos oss på Kulturskolan. Klippet leder till Youtube.

  

Under varje ämne finns en klickbar länk som går till en film (extern länk till Youtube) där du kan lära dig mer om just det ämne du är intresserad av. För text gå in i inställningar (lilla hjulet) och klicka på undertexter. 

Kontakt

Här kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2021-04-27