Anmälan simskola

Här kommer ni hitta länkar till anmälan vid det utsatta datumet och tiden.

Anmälan hösten 2022/våren 2023

 

Anmälan hösten 2021/våren 2022

Anmälan till hösten 2021/våren 2022 är nu stängd. Vill ni ställa er på kölista? Kontakta oss på simskola@hammaro.se och skriv vad ert barn heter, vilket år barnet är född samt vilken grupp ni är intresserade av. 

Kom ihåg att inga kölistor sparas utan alla måste nyanmäla när anmälan till nästa läsår släpps!

Anmälan sommarsimskola 2022

 

Information om anmälan: 

  • Inga kölistor sparas. Alla barn måste nyanmälas. 
  • Vårdnadshavare måste via mail eller telefon acceptera platsen till sitt barn annars kommer platsen automatiskt gå till någon annan och ert barn blir utan simskoleplats. Det är vårdnadshavarnas ansvar att kontrollera datum för deadline!
  • Vissa av grupperna har förkunskapskrav som måste vara uppfyllda innan kursstart, läs på innan anmälan så ni anmäler ert barn till rätt grupp. Vi förbehåller oss rätten att flytta eller ta bort eleven om hen inte uppfyller de förutsatta kunskapskraven. Det är vårdnadshavarnas ansvar att läsa på innan simskolan startar och anmäla till rätt grupp. Tas barnet bort från gruppen kommer ingen ny plats att erbjudas. 
  • Deltar ert barn vid första lektionstillfället kommer ni att faktureras för hela omgången.
  • Var god notera att det är bröstsim som är det simsätt som krävs förkunskaper om i Sköldpaddan, Grodan och Fisken (samt ryggsim i fisken). Med bröstsim menas att det ska vara både bröstsimsarmtag och bentag (ej crawl). Är ni osäkra på att era barn inte når upp till bröstsimskravet är det möjligt att det är Baddaren som gäller för ert barn. 

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2022-05-02