Våra personalförmåner

Som anställd på Hammarö kommun får du möjlighet att ta del av en rad förmåner. Här kan du läsa mer om vad du som medarbetare erbjuds utöver kollektivavtal.

Handslag

Friskvårdsbidrag

Alla medarbetare i kommunen erbjuds ett friskvårdsbidrag på 2000 kronor per år. Som anställd har du stor möjlighet att välja vad just du är intresserad av att göra och vill använda ditt bidrag till.

Kostnadsfri tillgång till gym

Alla som är månadsanställda i kommunen har tillgång till våra träningslokaler som finns i kommunhuset. Gymmet är kostnadsfritt. 

Företagshälsovård

Hammarö kommun erbjuder företagshälsovård via Falck.

Extra semesterdagar

Som medarbetare i Hammarö kommun har du rätt till 25 semesterdagar, vilket motsvarar fem veckor semester. Från och med det kalenderår som du fyller 40 utökas antal dagar till 31 semesterdagar. När du fyller 50 utökas det ytterligare till 32 semesterdagar. 

Kommunen har sammanfallande intjänandeår och semesterår vilket innebär att alla anställda har rätt till semester från och med det första året de arbetar. 

Förmånscykel

Närheten i kommunen gör det enkelt att välja cykeln till jobbet. Som anställd har du möjlighet att leasa en förmånscykel under tre år med bruttolöneavdrag.

Gratis kaffe och te

Hammarö kommun bjuder på kaffe och te på alla arbetsplatser

Sidan uppdaterad: 2024-05-15