Projekt Destination Härliga Hammarö

Hammarö kommun ansökte och beviljades medel från Leader Närheten och EU:s landsbygdsprogram för att utveckla besöksnäringen på ön genom projektet Destination Härliga Hammarö. Projektet startade upp i januari 2022 och avslutades våren 2023.

röda fiskebodar vid vatten

Ett projekt för att utveckla besöksnäringen på Hammarö

Projektet syftar till att utveckla och lyfta besöksnäringen i Hammarö kommun och kommer genomföras tillsammans med företag och näringsliv, Hammarö kulturbygd, föreningar och organisationer men även tjänstepersoner och politiker i kommunen.

I projektet kommer det genomföras fem workshops där syftet och målet är att identifiera och tillgängliggöra unika värden och upplevelser för besökare och kommuninvånare i Hammarö kommun. Workshopparna riktar sig till företagare, eldsjälar, organisationer, föreningar, tjänstepersoner och politiker i kommunen och det går att delta vid ett eller flera tillfällen. 

Projektet syftar också till att skapa samverkan och förutsättningar för sampaketering och innovativa produkter för besöksnäringen i Hammarö kommun och kommer att jobba vidare med digitalisering, skyltning och byggnationer tillsammans med Hammarö kulturbygd. 

Vill du ha löpande uppdateringar från projektet?

Då kan du prenumerera på Nyheter som du hittar i högerspalten på sidan. När du registrerat din mejladress kommer du alltid få den senaste informationen direkt till din inkorg.

Kontakt

Annika Axelsson, utvecklingsledare Hammarö kommun
054–51 56 19
annika.axelsson@hammaro.se

Nyheter

Sidan uppdaterad: 2023-08-16