Bli sommarvikarie inom vård och omsorg

Nu kan du ansöka till att bli sommarvikarie inom äldreomsorg, funktionsstöd eller socialpsykiatrin. Vi söker dig som vill vara med och underlätta vardagen för de människor som behöver extra hjälp och stöttning i det dagliga livet.

Vill du jobba med något viktigt och givande i sommar?

Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete inom äldreomsorg, funktionsstöd och socialt stöd. Inom äldreomsorgen möter du våra äldre och underlättar deras vardag. Detta kan du göra på hemtjänsten eller på våra äldreboenden. Inom funktionsstöd kan du arbeta på någon av våra gruppbostäder, dagliga verksamheter eller som personlig assistent.Här möter du personer med olika funktionsvariationer och finns där för att stötta och möjliggöra ett bra liv. Inom socialt stöd kan du arbeta på en gruppbostad, kategoriboende eller boendestöd socialpsykiatri i någon brukares hem, där du finns för att stötta och möjliggöra ett bra liv.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett sommarjobb som gör skillnad, med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du erbjuds arbete på hel- eller deltid enligt schema samt tim- och/eller månadslön. I vissa fall kan anställningarna påbörjas tidigare och vara upp till 6 månader.

Kvalifikationer

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Du som söker ska ha ett trevligt bemötande och sätta individen i fokus
  • Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är önskvärd
  • Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande
  • B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden
  • Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet 

 

Annonsen hittar du här

Kontakt

Bemanningsenheten
054-51 53 13
bemanning@hammaro.seSidan uppdaterad: 2024-01-10