Bli sommarvikarie inom vård och omsorg

Nu kan du ansöka till att bli sommarvikarie inom äldreomsorg, funktionsstöd eller socialpsykiatrin. Vi söker dig som vill vara med och underlätta vardagen för de människor som behöver extra hjälp och stöttning i det dagliga livet.

ill du jobba med något viktigt och givande i sommar?

Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete inom äldreomsorg och funktionsstöd. Inom äldreomsorgen möter du våra äldre och underlättar deras vardag. Detta kan du göra på hemtjänsten eller på våra äldreboenden. Inom funktionsstöd kan du arbeta på någon av våra gruppbostäder, dagliga verksamheter eller som personlig assistent. Här möter du personer med olika funktionsvariationer och finns där för att stötta och möjliggöra ett bra liv.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett sommarjobb som gör skillnad, med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du erbjuds arbete på hel- eller deltid enligt schema samt månadslön. I vissa fall kan anställningarna påbörjas tidigare och vara upp till 6 månader.

Kvalifikationer

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Du som söker ska ha ett trevligt bemötande och sätta individen i fokus
  • Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är önskvärd
  • Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande
  • B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden
  • Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet

 

Vaccinationskrav

Vaccinationskrav infördes för nyanställd vårdnära personal från 1 februari. Vaccinationskrav gäller för nya timanställda, tidsbegränsade anställningar och tillsvidareanställningar som kommer att ha vårdnära arbete inom Socialförvaltningens verksamheter. De personer som av medicinska skäl inte kan vaccineras ska undantas.

Annonsen hittar du här

Kontaktperson

Mathias Englund
Enhetschef
054-291290
mathias.englund@hammaro.se
Socialförvaltningens chefer nås via Kontaktcenter

Sidan uppdaterad: 2022-03-11