Lägersommar för seniorer födda 1948 och tidigare

För andra året erbjuder socialförvaltningen lägerverksamhet för seniorer. Lägret riktar sig till dig född 1948 (från 75 år) eller tidigare och kommer att hållas vecka 24 och 25. På grund av lågt intresse för läger på Kilenegården är alla nu istället välkomna till aktiviteter på Djupängen istället.

Sommarläger på Djupängen

Lägersommar på Djupängen

En nyhet för i år är att det kommer att arrangeras Lägersommar för äldre på utegården vid Djupängens äldreboende. Hit är alla som är födda 1948 eller tidigare eller som har insatser från kommunen välkomna. På Djupängen är både ute och innemiljön anpassad även för den som har en funktionsnedsättning. För att kunna anpassa aktiviteter och fika behöver vi veta hur många som kommer utifrån, så därför behöver man anmäla sig till kontaktcenter. 

Buss till Djupängen

I samarbete med Värmlandstrafik kommer vi i år testa med en mjuk linje från Skoghalls centrum till Djupängen. Bussen är låg och man kommer på med rollator. Det finns även någon rullstolsplats. Bussen har 16 platser och därför behöver du anmäla till Kontaktcenter om du vill åka med så vi kan fördela platserna. Vi kommer att ha en värd med på bussen. 

Hållplatserna som trafikeras är:

  • 13:30 Trygghetsboendet Hamnvägen 10
  • Ca 13:35 Tallvägen 10
  • Ca 13:40 Clevevägen utanför Clevegården
  • Ca 13:45 Skoghalls vid entrén till vårdcentralen
  • Ca 13:50 Björkebo, Spelvägen 6

Hemresa sker kl 16:00 och avlämning i omvänd ordning

 Husdjurscafé 14 juni

Onsdag 14 juni kl 14-16 är det Husdjurscafé på baksidan på Djupängen. Kom och mumsa rabarberpaj och umgås, titta på hundar, katter, hästar, hönor mm.

 

Allsång på Djupängen 16 juni

Fredag 16 juni kl 14-16 är du välkommen på Allsång på Djupängen. Kom och lyssna på bra musik som alla känner igen och gärna får sjunga med till. Vi bjuder på dricka och tilltugg.


Retrodag 19 juni

Måndag 19 juni så blir det Retrodag ute på baksidan på Djupängen. Kom och kolla in en massa roliga gamla grejer. Allt från mopeder till tält. I mini gammelvala kan man smaka kolbulle och kokksaffe över öppen eld.

Djupängenmätserskapen 21 juni

Onsdag 21 juni kl 14-16 är det dax att tävla i en massa roliga och inovativa tävlingar på baksidan på Djupängen. Vi bjuder på stärkande mellanmål.

Anmälan till aktiviteter på Djupängen är öppen till och med måndag 12 juni Sen fortsätter det med sista anmälan dagen före respektive evenemang..

Ring kommunens kontaktcenter på telefon 054-51 50 00. 

Öppettider i kontaktcenter

 

 

 

Sidan uppdaterad: 2023-06-09