Projekt Värmlands unga i arbete

Projekt Värmlands Unga i Arbete är en möjlighet för dig som behöver stöd för att närma dig en sysselsättning och ett bättre mående. På den här sidan kan du läsa om vad vi jobbar med i Värmlands Unga i Arbete.

Vem kan delta?

Värmlands Unga i Arbete är till för dig som är mellan 16–25 år som inte arbetar eller studerar. Syftet är att du med individuellt stöd ska närma dig en sysselsättning och ett bättre mående.

Anmäl ditt intresse

Du kan anmäla ditt eller någon annans intresse genom att ringa, skicka ett sms eller mejla så kontaktar vi dig, kontaktuppgifter finner du till höger på sidan om läser via en webbläsare på din dator och längst ner om du läser via mobilen.
Du kan även skicka in en intresseanmälan via länken: Intresseanmälan Värmlands unga i arbete (esmaker.net)

Aktiviteter

I projektet stöttar vi dig i att ta fram en planering för att du ska hitta din väg till god hälsa och en meningsfull sysselsättning för att komma närmare arbetsmarknaden eller studier.

Vi kan hjälpa dig med:
- Stödsamtal
- Myndighetskontakt
- Vägledning inför studier/arbete
- Hitta praktikplats
- Delta i aktiviteter i grupp eller enskilt

Syftet med arbetssättet är att bygga upp ditt självförtroende och ditt psykiska välmående. Det görs till exempel genom motiverande samtal och aktiviteter så som körkortsteori, studiebesök, friskvård och träning. Med hjälp av oss i projektet gör vi tillsammans med dig en handlingsplan, som passar dig och dina planer framåt efter dina behov.

Om projektet

Värmlands Unga i Arbete är ett ESF-projekt (Europeiska Socialfonden) i samarbete mellan tio värmländska kommuner. Projektet pågår till 1 juni 2026.
Vill du veta mer om projektet kan du kontakta någon av oss som arbetar med projektet, kontaktuppgifter finner du till höger på sidan om läser via en webbläsare på din dator och längst ner om du läser via mobilen.

 

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2024-01-29