Öppna förskolan - för föräldrar och barn 0-5 år

Välkommen att titta in till oss på öppna förskolan för att umgås och ha en trevlig stund. Vi finns på Familjecentralen Mörmo gård.

Barn som ler.

 

Nu tar vi ett steg till i öppnandet av verksamheten. Öppna förskolan 0-5 år flyttar inomhus och Babycaféet fortsätter som det varit i september med ålder 0-10 månader. Båda verkamheterna kommer att ha begränsat antal ett tag framöver och anmälan via sms krävs. Vi följer även de restiktioner som finns kvar med god handhygien samt att ni är symptomfria och friska när ni kommer. Ni tar med eget fika men det finns kaffe och te att köpa.

Öppna förskolan öppettider med start 4 oktober: tisdagar 10.00-12.00 och 13.00-15.00, onsdagar 13.00-15.00, torsdagar 10.00-12.00. 

Babycafé 0-10 månader öppettider onsdagar 10-12 och torsdagar 13.30-15.

Vill du delta skickar du sms tidigast dagen innan eller samma dag till Carina på 076 836 41 42 och inväntar svar. Du skriver vilken dag och tid du vill komma och vilken ålder ditt/dina barn.

Vill du veta mer kontakta Carina på 054 51 51 68 eller carina.larsson3@hammaro.se

Följ oss gärna på instagram: Öppna Förskolan Mörmo Gård.                                                                                            

Öppna förskolan är en mötesplats dit du som förälder (eller annan vuxen) och ditt barn är välkomna att leka, pyssla, sjunga, fika tillsammans. Här finns det utrymme och möjlighet för ditt barn att stimuleras i lek och samspel med andra barn och vuxna. Men du kan också bara vara, slappna av och må gott med ditt barn.

Öppna förskolan ger möjlighet att knyta kontakter med andra föräldrar och utbyta erfarenheter kring föräldrarollen och andra frågor som hör vardagen till när man har små barn.

På öppna förskolan kan du även samtala om frågor som rör föräldraskapet och barn med pedagogerna som arbetar där. 

Babycafé

- föräldrar och barn 0-10 månader

Är en del av öppna förskolans verksamhet där du som förälder och ditt barn 0-10 månader är välkomna. På babycaféet finns möjlighet att träffa andra föräldrar känna gemenskap samt dela dina glädjeämnen eller funderingar med. Det kan också vara skönt att komma hemifrån en stund. 

Babyrytmik

- för föräldrar och barn 0-6 månader

I samarbete med Hammarö församling erbjuder vi babyrytmik cirka 10 gånger under en termin. Du och ditt barn deltar i en fast grupp där ni ägnar er åt sång, musik, rörelse, ramsor.

För mer information och anmälan se Hammarö församlings webbplats.

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar hör av dig till Carina på telefon 054-51 51 68.

Kontakt

Läs mer
Sidan uppdaterad: 2020-09-21