Är du intresserad av att arbeta i Hammarö kommuns vikariepool inom skola/fritids/förskola?

Just nu söker vi dig som vill arbeta i vikariepoolen inför HT22! I Hammarö kommun har vi behov av timvikarier inom skola, fritids och förskola för att täcka upp ordinarie personals frånvaro. Ansökan gör du längre ner på sidan.

Förskola, lärare, barn, bibliotek

Bra att veta 

Inom Hammarö kommun kan du antingen bli anställd som timvikarie inom:

  • förskolan och/eller
  • skola (förskoleklass- årkurs 9) samt fritids.

Du styr själv när du vill jobba genom att lägga dig tillgänglig i vårt bemanningssystem Time Care Pool. Ni som vill vikariera i skolan kan också välja vilka stadier ni vill vara tillgänglig mot (F-3, 4-6 eller 7-9). Som timvikarie behöver du vara tillgänglig via mobiltelefon där bokningen kommer som ett sms via vikariepoolen. De dagar du anmäler dig tillgänglig för arbete är det viktigt att du har en bred tillgänglighet som är anpassad till verksamhetens öppettider, 6:30 till 18:30. 

Inför din anställning

Innan du påbörjar din anställning ska du lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Ett nytt utdrag ska lämnas in till bildningsförvaltningen varje år så länge du är anställd. Har du inte ett utdrag, beställ så snart som möjligt från polisen, via länken här nedan, för att underlätta din anställningsprocess och ha möjlighet att komma på en rekryteringsträff (det kan ta upp till 14 dagar att få sitt utdrag). 
Klicka här för att beställa ett utdrag från belastningsregistret på polisens hemsida

Anmäl intresse till vikariepoolen

Kul att du vill jobba hos oss! För att anmäla ditt intresse i vikariepoolen så behöver du ha fyllt 18 år, ha en avslutad gymnasieutbildning, behärska svenska språket i tal och skrift samt ha ett giltigt utdrag från belastningsregistret. Du behöver ha en positiv inställning, trevligt bemötande och tycka det är kul att arbeta med barn i olika åldrar.

Klicka här för att göra din intresseanmälan till skola/fritids

Klicka här för att göra din intresseanmälan till förskola

Kontaktpersoner:
Jan Ohlsson

Melj: vikariepoolen@hammaro.se
Telefonnummer: 054- 51 53 00
Telefontid:
måndag kl 6:30-8:30 och 13-14
tisdag-torsdag kl 6:30-9:30 och kl 13-14
fredag 6:30-9:30

Sidan uppdaterad: 2022-06-14