Lägersommar för ungdomar

Häng med på dagläger med Ungdomsenhetens fritidsledare. Lägret riktar sig till ungdomar födda 2006 - 2010. Platsen vi kommer att åka till är ett mysigt lägerområde vid Byälven utanför Säffle. Här finns badbrygga, grillplatser, kanoter, fotboll- och volleybollplan. Ungdomsenheten anordnar transporten dit.

Person står på huvudet på en sup-bräda

Dagläger i Säffle

Under vecka 26 (24 – 28 juni) åker vi varje dag till Västeräng sommarhem utanför Säffle. Här finns badbrygga, grillplatser, fotboll- och volleybollplan. Obs! Endast bad när ledare är med. Vi tar också med oss en hel del kul grejer som, SUP-brädor, hoppmatta, badkul, spel m.m. Vid sämre väder, finns även möjligheten att vistas inomhus.

Vi är flera fritidsledare med på lägret och tillsammans med deltagarna bestämmer vi vad som händer respektive dag. Måltider ingår och består av ett kraftigare eftermiddagsfika och en grillmåltid på kvällen. Det kommer även finnas tillgång till frukt och dryck.

Tider och transport

Varje dag reser vi tillsammans i minibussar och bil, som körs av våra ledare.
Avresa: kl.11.00 från Mörmo Gård, kl.11.10 Hammarlundens parkering utanför Fritidsgården.
Hemkomst: Cirka kl. 22.00
Ta med: Badkläder och handduk. Varma kläder och eventuellt regnjacka.
Lägret är kostnadsfritt!

Anmälan

Välj om du vill delta en eller flera dagar. Du kan både föranmäla dig eller anmäla dig inför respektive lägerdag, i mån av plats.

Du föranmäler dig genom att ladda ner och fylla i anmälningsblanketten som du hittar här: Anmälan till sommarläger24.pdf. Lämna blanketten till personalen på fritidsgårdarna. Ingen sista anmälningsdag. Obs! Det går att anmäla sig ända fram till avresa respektive lägerdag, i mån av plats. 

För sen anmälan, i mån av plats, går det även bra att förälder/målsman kontaktar fritidsledare på lägertelefon, 072-4561 955, 070-2379 434.

Frågor och funderingar?

Välkommen att höra av dig till:
Mejl: ungdomsenheten@hammaro.se
Telefon: 072-4561 955, 070-2379 434 alt. 054-51 50 92

Du når oss även via våra sociala medier:
Hammarös fritidsgårdar på Facebook
Hammarös fritidsgårdar på Instagram

Sidan uppdaterad: 2024-05-03