Är du intresserad av att arbeta i Hammarö kommuns vikariepool inom vård och omsorg?

I Hammarö kommun har vi behov av timvikarier inom vård och omsorg för att täcka upp ordinarie personals frånvaro. Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Vårdare ute i skogen med boende.

Bra att veta 

Inom Hammarö kommun kan du antingen bli anställd som timvikarie inom:

  • Särskilt boende
  • Hemtjänst
  • Gruppbostäder LSS
  • Daglig verksamhet
  • Personlig assistans
  •  Socialpsykiatri/missbruk

 

Du styr själv när du vill jobba genom att lägga dig tillgänglig i vårt bemanningssystem Time Care Pool. Som timvikarie behöver du vara tillgänglig via mobiltelefon där bokningen kommer som ett sms via vikariepoolen. De dagar du anmäler dig tillgänglig för arbete är det viktigt att du har en bred tillgänglighet som är anpassad till verksamhetens öppettider.

 

Anmäl intresse till vikariepoolen

Kul att du vill jobba hos oss! För att anmäla ditt intresse i vikariepoolen så behöver du ha fyllt 18 år samt behärska svenska språket i tal och skrift då vi har en dokumentationsskyldighet inom socialtjänstens område. Du behöver ha en positiv inställning, trevligt bemötande och tycka om att stötta människor med olika behov. I vissa av våra verksamheter behöver du ha B-körkort för manuell växellåda.

Detta ska ses som en intresseanmälan för framtida behov och är inte en ansökan till ett jobb. Det kan därför komma att dröja innan vi återkopplar till dig. 

Skicka in din intresseanmälan här:
Intresseanmälan vikariepool vård och omsorg
 
 

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer

Film - Bli vikarie på Hammarö

Sidan uppdaterad: 2023-10-02