• Kvinna klipper ett band och inviger en skola. I bakgrunden står barn och elever och tittar på. 2021-11-16 Hurra, tillsammans inviger barnen sin nya skola på Götetorp!
  Flaggan är hissad, rulltårtan utrullad, kulturskolan bjuder på underhållning och det är förväntansfulla barn på gården. Nu är invigningen av Götetorps nya skola i full gång!
 • 2021-10-25 Snart är Mörmoskogens förskola redo för inflyttning
  Det går undan i bygget på Mörmoskogens förskola och nu är det bara veckor kvar tills förskolan ska stå helt klar och det är dags för verksamheten att ta över och flytta in.
 • 2021-09-28 Ny infartsväg påverkar befintlig gång- och cykelväg
  Idag har arbetet med att anlägga en ny infartsväg, från rondellen vid Rosenlund in mot idrottshallarna, på Hammarlundens skolområde påbörjats. Arbetet påverkar den befintliga gång- och cykelvägen som kommer behöva ledas om.
 • 2021-09-20 Barnen poppade igång invigningen av Annebergs förskola
  Det var en tydlig feststämning på invigningen av Annebergs förskola som ägde rum under måndagen. Politiker och tjänstemän höll tal och klippte band samtidigt som barnen firade in förskolan med partypoppers, ballonger och såpbubblor.
 • 2021-09-17 Sprängningsarbete  måndag 20 september
  Det behövs göras ytterligare sprängningsarbete på skolområdet för Götetorp. Vibrationsmätare är utplacerade där behov finns och varningssignaler kommer gå ut före och efter sprängningen. Arbetet utförs under måndag 20 september.