• 2022-07-12 Sprängningsarbete 12-13 juli
  Idag och i morgon kommer det att sprängas vid Hammarlundensskola. Arbetet sker i anslutning till parkeringen då den ska förlängas för att underlätta vid hämtning och lämning.
 • 2021-09-20 Barnen poppade igång invigningen av Annebergs förskola
  Det var en tydlig feststämning på invigningen av Annebergs förskola som ägde rum under måndagen. Politiker och tjänstemän höll tal och klippte band samtidigt som barnen firade in förskolan med partypoppers, ballonger och såpbubblor.
 • 2021-05-07 Första avdelningarna inflyttade på Annebergs förskola - välkommen på en smygtitt i Hammarös nyaste förskola
  Det är många som har varit nyfikna på kommunens nyaste förskola Anneberg som nu i maj öppnade upp dörrarna för de första fem avdelningarna och välkomnade barn och pedagoger ifrån Vårstigens förskola. - Flytten har gått jättebra och både barn och pedagoger stortrivs redan säger Sara Liljegren, förskollärare på avdelningen Blomman.
 • 2021-04-08 Nu börjar konturerna av Götetorps nya F-6 skola synas på allvar
  Flera av skolprojekten börjar ta form på Hammarö och i förra veckan välkomnades medarbetare att se sig om på Götetorps nya F-6 skola. Rektor Camilla Kristiansson var en av flera besökare som med stolthet fick se sin nya skola både invändigt och utomhus.
 • 2021-03-23 Full fart i bygget av nya Hammarlunden F-6
  Det har nu gått drygt ett år sedan bygget av nya Hammarlunden F-6 drog igång. Under förra veckan så gjorde några av medarbetarna ett verksamhetsbesök för att se hur långt som man har kommit. Det var med stor nyfikenhet och förtjusning som lärare, rektor och vaktmästare med flera gick på rundvisning i sin nya skola.