• Barn utomhus som gör 2022-05-17 Mömoskogens förskola är invigd!
  Under tisdagsförmiddagen invigde barnen sin nya förskola vid Mörmoskogen. Tillsammans med pedagoger, politiker och tjänstemän klappade barnen i gång raketen och när den avfyrats klipptes banden och Mörmoskogens förskola förklarades invigd.
 • 2022-03-28 Fanfar, sång och bandklippning- nu är Hammarlundens F-6 skola invigd!
  I början på 2020 så var nästan 500 elever med och stegade upp ytan där den nya låg och mellanstadieskolan skulle byggas. I januari 2022 flyttade eleverna in och idag fick barnen äntligen förklara sin skola invigd. –Det känns jättekul att vara med och inviga skolan, säger Oscar Petterson elevrådsrepresentant på Hammarlundens F-6 skola.
 • 2021-09-20 Barnen poppade igång invigningen av Annebergs förskola
  Det var en tydlig feststämning på invigningen av Annebergs förskola som ägde rum under måndagen. Politiker och tjänstemän höll tal och klippte band samtidigt som barnen firade in förskolan med partypoppers, ballonger och såpbubblor.
 • 2021-05-07 Första avdelningarna inflyttade på Annebergs förskola - välkommen på en smygtitt i Hammarös nyaste förskola
  Det är många som har varit nyfikna på kommunens nyaste förskola Anneberg som nu i maj öppnade upp dörrarna för de första fem avdelningarna och välkomnade barn och pedagoger ifrån Vårstigens förskola. - Flytten har gått jättebra och både barn och pedagoger stortrivs redan säger Sara Liljegren, förskollärare på avdelningen Blomman.
 • 2021-04-08 Nu börjar konturerna av Götetorps nya F-6 skola synas på allvar
  Flera av skolprojekten börjar ta form på Hammarö och i förra veckan välkomnades medarbetare att se sig om på Götetorps nya F-6 skola. Rektor Camilla Kristiansson var en av flera besökare som med stolthet fick se sin nya skola både invändigt och utomhus.