Driftstörning

På den här sidan kan du läsa mer om pågående driftstörningar och planerade arbeten för Hammarö kommun, Hammarö energi AB och Hammarö stadsnät.

V. 4 Sprängningsarbeten på byggområdet för Hammarlundens nya F6 skola.

På måndag den 20 januari börjar man borra i berget och sprängningarna startar på onsdag 22 januari samma vecka.

Sprängningarna sker på dagtid under säkra förhållanden med sprängmattor och signalsystem som förvarnar inför en sprängladdning, samt signalerar efteråt. Det finns också vakter på plats. Dova smällar och vibrationer i marken kommer att förekomma under arbetet som beräknas pågå under cirka fyra veckor.
Klicka här om du vill läsa mer om byggprojektet på Hammarlunden.

 

Sidan uppdaterad: 2020-01-17 3 kommentarer

Kommentarer

  • stefan 2019-06-12 20:47

    gång och cykelväg på cleve var inte så uselt i mitt tycke(bor så jag ser den varje dag)Varför måste den nyasfalteras.Dåliga beslut kan ångras,även om besluten har tagits för 1 år sedan:(HÖJD SKATT PÅ 1.50 kr!!!!)

  • HAMMARÖ KOMMUN - Amanda, kommunvägledare 2019-06-14 08:31

    Hej Stefan! Vi har skickat din synpunkt vidare till service och inväntar svar. Med vänlig hälsning, Amanda, kontaktcenter

  • HAMMARÖ KOMMUN - Amanda kommunvägledare 2019-06-17 16:32

    Hej Stefan! Vår gatuingenjör hälsar att anledningen till att gång- och cykelvägen vid Clevevägen nyasfalteras beror på att den hade fullt med hålor där vattnet ansamlades vid regn och som frös till is på vintern. Gång- och cykelvägen används även av väldigt många människor och var högprioriterad vid vår asfalteringsprioritering som genomfördes av Sweco. Det passade även bra att ta gång- och cykelvägen i samband med Clevevägen. Med vänlig hälsning, Amanda, kontaktcenter

Skriv en kommentar