Driftstörning

På den här sidan kan du läsa mer om pågående driftstörningar och planerade arbeten för Hammarö kommun, Hammarö energi AB och Hammarö stadsnät.

21 juni
Sämre tryck i vattenledningarna på bland annat
Hälltorp, Lövnäs, Torp

(Uppdaterad) Från tisdag kväll upphör arbetet med spolning av vattenledningarna. Detta innebär att trycket kommer tillbaka och att samtliga hushåll återigen har normalt tryck i kranen. Under fredag kommer provsvar och bedömning görs om en ytterligare spolning blir nödvändig. 
 
Fortsatt dåligt tryck i vattenledningarna, efter vattenläckan på Klöverud under förra veckan, då efterarbetet med spolning och provtagningar görs. Detta beräknas fortgå under några dagar. Ingen kokning av vatten behöver göras.

18 juni 

Kl. 14.00
Trycket i ledningarna har stabiliserats. Arbetet med ledningarna kommer att återupptas på söndag vid lunchtid vilket kommer att medföra sämre tryck igen från söndag lunch och under hela måndagen.  

Kl. 11.40 Vattenläckan på Klöverud är lagad men efterarbete pågår. Det medför att det just nu är dåligt tryck i vattenledningarna på Hammar, Klöverud, Lövnäs, Hälltorp och Nolgård. Detta kan hålla i sig även över helgen. 

16 juni Vattenavstängning Klöverud

På grund av arbetet med vattenläckan på Klöverud är just nu vissa hushåll på Götetorpsvägen 75-93, Leglersväg 8-20 och Nystedtsväg utan vatten. Vattnet kopplas på igen under eftermiddagen.

 

 

 

Sidan uppdaterad: 2021-06-22