Driftstörning

På den här sidan kan du läsa mer om pågående driftstörningar och planerade arbeten för Hammarö kommun, Hammarö energi AB och Hammarö stadsnät.

Driftstörning i mejlen för skolelever

28 maj 2020

Det går just nu inte att logga in i e-posten på elevdatorer. Det gäller de som vanligtvis loggar in via webben och som inte har en klient installerad på datorn. Ärendet är felanmält och Microsoft jobbar med att lösa detta.

Vi återkommer med mer information när vi ser att en lösning är på gång.

28 maj 08:00

Omledning av vattnet på Laxvägen och Ålvägen.

Vi har stängt av ventiler på Laxvägen och Ålvägen för att kontrollera en eventuell vattenläcka i området. Det kan innebära att det kan bli missfärgat vatten i närområdet då ventiler stängs och vattnet leds om.
Om du har missfärgat vatten så spola i vattenkranen närmast er vattenmätare tills vattnet är klart.26 maj 09:30

Jakobsbergsbron öppen

Nu går det att köra Jakobsbergsbron från båda håll med grönt och rött sken. Senare under veckan kommer trafiksignalena vara helt lagade.

Indragna busshållplatser: Skoghallsleden och Mörmorondellen från 29 april och cirka 4 veckor framåt

Värmlandstrafik meddelar att hållplatserna Skoghallsleden och Mörmorondellen inte trafikeras från 29 april och cirka 4 veckor framåt på grund av ombyggnation.
Resenärer hänvisas till närmaste hållplats. 

V.8

Automatisk avstängning av cykelbanan vid Anneberg

Nu finns en automatisk körgrind på plats vid byggarbetsplatsen för Annebergs förskola.

När byggtrafik ska in och ut på området öppnas grinden och stänger av cykelbanan. Det skapar en säker trafikmiljö för både chaufförer och gång- och cykeltrafikanter. Cykelbanan har dragits om en aning och har fått tydliga och avgränsande staket närmast körgrinden. Även transportvägen är instängslad. Illustrationerna visar hur grinden fungerar och hur det ser ut på plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidan uppdaterad: 2020-05-28 3 kommentarer

Kommentarer

  • stefan 2019-06-12 20:47

    gång och cykelväg på cleve var inte så uselt i mitt tycke(bor så jag ser den varje dag)Varför måste den nyasfalteras.Dåliga beslut kan ångras,även om besluten har tagits för 1 år sedan:(HÖJD SKATT PÅ 1.50 kr!!!!)

  • HAMMARÖ KOMMUN - Amanda, kommunvägledare 2019-06-14 08:31

    Hej Stefan! Vi har skickat din synpunkt vidare till service och inväntar svar. Med vänlig hälsning, Amanda, kontaktcenter

  • HAMMARÖ KOMMUN - Amanda kommunvägledare 2019-06-17 16:32

    Hej Stefan! Vår gatuingenjör hälsar att anledningen till att gång- och cykelvägen vid Clevevägen nyasfalteras beror på att den hade fullt med hålor där vattnet ansamlades vid regn och som frös till is på vintern. Gång- och cykelvägen används även av väldigt många människor och var högprioriterad vid vår asfalteringsprioritering som genomfördes av Sweco. Det passade även bra att ta gång- och cykelvägen i samband med Clevevägen. Med vänlig hälsning, Amanda, kontaktcenter

Skriv en kommentar