Driftstörning

På den här sidan kan du läsa mer om pågående driftstörningar för Hammarö kommun, Hammarö energi AB och Hammarö stadsnät.

Grävarbete i Skoghalls centrum

Måndag 15 april - slutet av v 18

Vi kommer att byta ut en vattenledning i centrum vilket gör att vår personal och maskiner kommer att vara på plats och utföra ett grävarbete från måndag 15 april. Arbetet med VA-ledningen beräknas ta cirka tre veckor men kan variera med tanke på arbetets omfattning. Anledningen till bytet av ledning beror på att vi tidigare har haft flera vattenläckor i området och vi har därför tagit beslutet att byta ut hela ledningen för att minimera fler vattenläckor. Åråsvägen kommer att ha minst ett körfält öppet under perioden då arbetet utförs. Vi ber er ha hänsyn för att tillgängligheten i centrum kan vara begränsad och att arbete pågår. 

 

VA-arbete Södra vägen

1-12 april

Under vecka 14 och 15 kommer vatten- och avloppsarbeten utföras vid infarten från Dingelsundsleden till Södra vägen. All fordonstrafik som ska till Vidön hänvisas att ta vägen via Vidövägen eller Karlstadvägen. Gång- och cykeltrafikanter kommer att kunna ta sig igenom arbetsplatsen under perioden. 

Sidan uppdaterad: 2019-04-18 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar