Driftstörning

På den här sidan kan du läsa mer om pågående driftstörningar för Hammarö kommun, Hammarö energi AB och Hammarö stadsnät.

Måndag 19 augusti

Rivning av Götetorpsskolan

Nu är den invändiga rivningen av den brandskadade delen på Götetorpsskolan i full gång. På måndag 19 augusti klockan 10.00 påbörjas också den utvändiga rivningen som kommer pågå fram till vecka 40. Under denna period kommer tunga maskiner vara på plats vilket tillsammans med rivningsarbetet ger en något ökad ljudnivå precis i närområdet. Arbetet på platsen kommer pågå vardagar mellan 07 och 16.
För att göra plats för en ny skola kommer snart också rivningen av macken påbörjas. Rivningen kommer gå parallellt med rivningen av skolan. 
Hoppas ni kan ha överseende med en något ökad ljudnivå under dessa veckor. 


Måndag 5 augusti - tillsvidare

VA-arbete på Mörmovägen i anslutning till Mörmorondellen

 

Från måndag 5 augusti kommer ett VA-arbete att utföras i anslutning till Mörmorondellen. Betongblock kommer att ställas upp på Mörmovägen i anslutning till rondellen vilket innebär att det är begränsad framkomlighet under ett antal veckor. Cykelbanan som går förbi Hammarö Arena kommer delvis att ledas om. Maskiner och personal kommer att vistas i området så tänk på att hålla hastigheterna nere och var försiktig när du passerar vägen. 
 

Sidan uppdaterad: 2019-08-22 3 kommentarer

Kommentarer

  • stefan 2019-06-12 20:47

    gång och cykelväg på cleve var inte så uselt i mitt tycke(bor så jag ser den varje dag)Varför måste den nyasfalteras.Dåliga beslut kan ångras,även om besluten har tagits för 1 år sedan:(HÖJD SKATT PÅ 1.50 kr!!!!)

  • HAMMARÖ KOMMUN - Amanda, kommunvägledare 2019-06-14 08:31

    Hej Stefan! Vi har skickat din synpunkt vidare till service och inväntar svar. Med vänlig hälsning, Amanda, kontaktcenter

  • HAMMARÖ KOMMUN - Amanda kommunvägledare 2019-06-17 16:32

    Hej Stefan! Vår gatuingenjör hälsar att anledningen till att gång- och cykelvägen vid Clevevägen nyasfalteras beror på att den hade fullt med hålor där vattnet ansamlades vid regn och som frös till is på vintern. Gång- och cykelvägen används även av väldigt många människor och var högprioriterad vid vår asfalteringsprioritering som genomfördes av Sweco. Det passade även bra att ta gång- och cykelvägen i samband med Clevevägen. Med vänlig hälsning, Amanda, kontaktcenter

Skriv en kommentar