• 2019-12-03 Händer på Hammarö i december
    Då var vi inne i årets sista månad, den mörkaste månaden på året men även en månad fylld av glädjeämnen och ljus. Besök någon av alla julkonserter runt om i kommunen, heja fram ditt favoritlag eller varför inte ta chansen att vinna julskinka på årets "Skinkmarsch". Det här och en hel del annat kan ni läsa om i månadens "Händer på Hammarö december"
  • 2019-10-31 Händer på Hammarö i november
    Novembermörkret kommer smygande och om du inte vill stanna inne och kura kan du ta del av månadens evenemang. Du kan bland annat se opera på bio, gå på tipspromenad och äta nävgröt och fläsk samt ta del av olika sportevenemang. Läs mer om vad som händer på Hammarö i bladet "Händer på Hammarö november"
  • 2019-10-01 Händer på Hammarö i oktober
    Dags att ta steget in i höstmånaden oktober. Förutom att vi märker av mörkare kvällar kan vi nu börja njuta av alla vackra färgskiftningar i naturen. Månaden bjuder även på många olika evenemang, till exempel författarbesök med Elisabet Nemert, tipspromenad på Kilenegården och en massa sport. Du kan läsa mer om vad som händer på Hammarö under oktober i bladet "Händer på Hammarö"
Fler nyheter