Startsida Hammarö

Alla Besöka Prenumerera
 • Kvinna sitter i en soffa och ler mot kameran 2023-05-29 Vardagshjälten Mia vågar prova nya vägar
  Hon började sin anställning på Hammarö kommun på sin 25-årsdag och drygt 25 år senare jobbar hon fortfarande kvar. Möt Mia Hernell Blomqvist, utvecklingsledare på socialförvaltningen, och vardagshjälten som älskar möten med människor. -Jag har alltid tänkt att jag kommer att flytta på mig den dagen jag får långtråkigt, men den dagen har faktiskt aldrig kommit.
 • 2023-05-26 Elever presenterade sina vinnande bidrag i ”Feel good på Hammarö”
  I arbetet med att bli Sveriges Friskaste kommun 2030 har elever i åk 2 och 5 på Mörmoskolan hjälpt till att ta fram nya MåBra-aktiviteter genom hälsoutmaningen ”Feel good på Hammarö”. Konceptet är framtaget av Hammarö kommun tillsammans med organisationen Framtidsfrön. Under fredagen presenterades de två vinnande bidragen och eleverna bakom idéerna fick ta emot priser vid en festlig ceremoni på Hammarö kommun.
 • 2023-05-26 Systrarna Lind driver Café Klarälven i sommar
  Nu är det klart vilka som driver Café Klarälven och när de öppnar. Systrarna Eira och Siri Lind kommer tillsammans med klasskompisar hålla öppet i sommar med start 12 juni.
 • 2023-05-25 Återvinningscentralen stängd på lördag 27 maj Pingstafton
  Vi påminner om att återvinningscentralen är stängd på Pingstafton lördag 27 maj. Dela gärna informationen så ingen behöver vända vid grinden med full kärra.
 • 2023-05-17 Rörelseglädje på Hammarlunden F-6
  Under onsdagen bjöds på extra mycket rörelseglädje när Fritidsbanken och flera idrottsföreningar radade upp aktiviteter på skolan. Flera högstadieelever var också med och visade upp olika sporter samt bjöd på ansiktsmålning.
 • 2023-05-17 Socialnämnd 17 maj
  Under dagens sammanträde beslutade socialnämnden bland annat om följande: Uppföljning av riktlinjer äldreomsorgen 2023 och Uppdrag att utreda möjligheten till biståndsbedömt trygghetsboende.
Fler nyheter