Startsida Hammarö

Alla Påverka Bo Besöka Näringsliv Prenumerera
 • Tre tjejer står bredvid varandra vid en sjö 2021-04-13 Stöd för dig som vill komma närmare studier eller arbetslivet
  Är du mellan 16-25 år är skriven på Hammarö och känner att du behöver stöttning för att komma närmare arbete eller studier? Då kan projektet Arbetskraft 2.0 vara något för dig.
 • 2021-04-12 Förlängt beslut om delvis distansundervisning för högstadieelever
  Med anledning av rådande situation i länet och Hammarö kommun, där det just nu råder en instabil och oförutsägbar situation när det gäller smittläget, har förvaltningen i dialog med MAS och Smittskydd Värmland kommit överens om att eleverna vid Hammarlundens och Mörmons högstadium årskurs 7-9 ska fortsätta undervisas delvis på distans till och med fredag den 16 april.
 • 2021-04-08 Uppdaterad information! Våra inomhusanläggningar håller stängt till den 18 april
  Coronastaben på Hammarö kommun fattade fredagen den 26 mars beslut om att stänga våra kommunala inomhusanläggningar med anledning av den ökade smittspridningen i kommunen. Beslutet gällde till en början fram till 11 april, men eftersom läget fortfarande är ostabilt avvaktar vi ytterligare och anläggningarna hålls stängda till och med 18 april.
 • 2021-04-08 Vill du ha ett kul sommarjobb?
  Missa inte att ansöka till att bli sommarvikarie inom äldreomsorg, funktionsstöd eller socialpsykiatrin. Vi söker dig som vill vara med och underlätta vardagen för de människor som behöver extra hjälp och stöttning i det dagliga livet.
 • 2021-04-07 Nu börjar konturerna av Götetorps nya F6 skola synas på allvar
  Flera av skolprojekten börjar ta form på Hammarö och i förra veckan välkomnades medarbetare att se sig om på Götetorps nya F-6 skola. Rektor Camilla Kristiansson var en av flera besökare som med stolthet fick se sin nya skola både invändigt och utomhus.
 • 2021-04-01 Höjning av VA-taxan
  På Hammarö höjs vatten- och avloppstaxans brukaravgifter med 5 procent från och med 1 april 2021. Serviceförvaltningen har i uppdrag att trygga och säkra den snabbt växande Hammarös dricksvatten- och avloppsanläggning. Det innebär kostnader för förstärkt underhåll och utbyggnad av anläggningar och ledningsnät. För att nå detta behöver intäkterna, genom brukaravgifterna, utvecklas i takt med kostnaderna. Anläggningsavgifterna höjs samtidigt med 1 procent.
Fler nyheter