Startsida Hammarö

Alla Besöka Prenumerera
 • Premiär för båtbussen 2024-06-26 Ta en tur med båtbussen i sommar!
  Idag kastade båtbusslinje 99 loss och körde sin första premiärtur ut till Västra Söön och Mörudden i strålande sol. Linjen som körs av båten Lilla Strömmen avgår från Lillängshamnen och åker sedan vidare ut till Mörudden. Vill du ut till Västra Söön kan du därför gå på vid både Lillängshamnen och Mörudden.
 • 2024-06-26 Nu blommar det igen!
  Parkenheten har tillsammans med deltagare från daglig verksamhet skapat de vackra blomsterarrangemangen som nu pryder Skoghall centrum. I sommar är det Johan, Jakob, Magnus och Hanna som sköter om blommorna, som förhoppningsvis kommer att sprida lite extra färg och glädje till alla besökare.
 • 2024-06-25 Hammarös cyklister återigen i topp - vuxna och barn använder hjälm!
  Enligt Nationella trafiksäkerhetsförbundet NTF:s rapport är Hammaröbor bland de bästa invånarna när det kommer till att använda cykelhjälm. Både barn och vuxna i Hammarö använder hjälm betydligt mer än snittet för Värmland och Sverige. Jämfört med den senaste mätningen ökar användandet av hjälm hos barn över hela Sverige men Hammarö sticker ut.
 • 2024-06-20 Nu kan du återigen bada vid Ruds badplats
  En ny provtagning av vattnet vid Ruds badplats visar nu på att vattnet är tjänligt och det går återigen att bada.
 • 2024-06-17 Välkomna till kommunfullmäktiges sammanträde 24 juni
  På måndag 24 juni kommer kommunfullmäktige fatta beslut om bland annat budget för 2025. Dagordning med samtliga ärenden som ska hanteras och tillhörande handlingar finns publicerade. Du som invånare i kommunen har också möjlighet att ställa en fråga om kommunens verksamhet till någon av kommunfullmäktiges ledamöter.
 • 2024-06-15 Sophämtning midsommarveckan
  På fredag är det midsommarafton och även sopbilens chaufförer vill dansa runt midsommarstången.
Fler nyheter