Startsida Hammarö

Alla Besöka Prenumerera
 • Porträttbild Ulrika Vitalis. 2021-10-21 Ulrika Vitalis ny socialchef i Hammarö kommun
  Rekryteringen av ny socialchef i Hammarö kommun är nu klar. Uppdraget går till Ulrika Vitalis som påbörjar sin nya anställning i början av 2022.
 • 2021-10-19 Nu kan du som är 80 år och äldre, eller har insatser av kommunen, vaccinera dig mot covid-19 och säsongsinfluensa
  Med start idag (tisdag den 19 oktober) så kommer du som är 80 år eller äldre att få ett brev ifrån Region Värmland med erbjudande om att få en påfyllnadsdos (dos 3) mot covid-19. Du erbjuds också att vaccinera dig mot säsongsinfluensa vid samma tillfälle.
 • 2021-10-19 Aktiviteter under höstlovet 2021
  Under höstlovet har du som är ung på Hammarö möjlighet att gå på massor av roliga aktiviteter. Vi har samlat allt som händer i vår kommun under höstlovsveckan i vårt Höstlovsprogram. Onsdag 3 november har vi dessutom en speciell prova-på-dag i Hammarö Arena där många av våra föreningar bjuder in till aktiviteter och ger alla chansen att testa något nytt. Kanske finns det något som just ditt barn är nyfiken på!
 • 2021-10-18 Välkommen till kommunfullmäktige
  På måndag den 25 oktober sammanträder Hammarö kommunfullmäktige kl. 18.30 i Gunnar Turessonsalen.
 • 2021-10-15 Bli familjehem eller kontaktfamilj och gör skillnad för ett barn
  Vill du göra en insats och ha möjligheten att vara med och förändra en annan människas liv? Då är du välkommen att höra av dig med en intresseanmälan. Just nu är vi i akut behov av familjehem och kontaktfamiljer som kan ta emot barn och ungdomar.
 • 2021-10-14 Är du anhörig och regelbundet vårdar, hjälper eller stödjer en närstående äldre? 
  "God vård och omsorg av äldre" är en del av en satsning som kommunen gör för att underlätta för äldre på Hammarö. Projektet riktar sig till dig som är anhörig och vårdar, hjälper eller stöttar en närstående äldre. - Vi vill att den anhörige ska må bra både psykiskt och fysiskt och att de bästa förutsättningarna skapas för att den äldre ska kunna få vara i sin trygga hemmiljö så länge som möjligt, säger Linda Thomas, undersköterska.
Fler nyheter