Startsida Hammarö

Alla Besöka Prenumerera
 • Jennifer står framför en röd vägg och tittar in i kameran 2021-05-12 Vår vardagshjälte Jennifer ser till barnens bästa
  Jennifer Hedlund är förskollärare på Bärstad förskola och har arbetat vid kommunen sedan förskolan öppnade 2018. Hon känner stolthet över sitt jobb som förskollärare och gör allt för att barnen vid hennes avdelning ska känna sig sedda och få uppleva lärorika och värdefulla dagar på förskolan.
 • 2021-05-12 Vi fortsätter att arbeta enligt de nya arbetssätten inom skola och förskola
  Med anledning av osäkerheten kring smittspridningen i länet och i vår kommun så kommer vi att fortsätta jobba enligt de nya arbetssätten inom skola och förskola. Vi förlänger detta till och med 28 maj eller så länge som smittspridningen befinner sig på den höga nivå som det är idag.
 • 2021-05-11 Vad behöver jag tänka på när jag ska fylla och tömma min pool?
  Det är tillåtet att använda det kommunala vattnet för att fylla sin pool så länge det inte råder bevattningsförbud. Det finns dock några saker du bör tänka på för att det ska ske på ett så bra sätt som möjligt. Fyll poolen när det är dåligt väder och undvik att göra det samtidigt som dina grannar fyller sin pool!
 • 2021-05-11 Öppettider Kristi himmelsfärdshelgen
  På torsdag är det Kristi himmelfärdsdag som alltid firas 40 dagar efter påsk. Förr kallades den också för den första sommardagen. Vi hoppas väl att det stämmer i år? Helgen innebär att en del av våra verksamheter har ändrade öppettider under veckan.
 • 2021-05-10 80+ och osäker på teknik? Nu kan du få stöd av en digital fixare!
  Som en del i den statliga satsningen på en god vård och omsorg för äldre har socialnämnden i Hammarö kommun beslutat om ett projekt med en digital fixare för alla som är 80 år och äldre med start i maj 2021. Syftet är att minska det digitala utanförskapet och ge fler äldre kunskap och stöd i användandet av digitala tjänster.
 • 2021-05-07 Beslut om distansundervisning för klass 1 röd på Bärstadsskolan
  Med anledning av rådande situation i klass 1 röd vid Bärstadsskolan där fall av covid-19 förekommer samt att ett antal elever och personal är hemma med symptom har förvaltningen i samråd med Smittsydd Värmland beslutat om distansundervisning. Beslutet gäller från måndag den 10 maj och till och med onsdag den 12 maj.
Fler nyheter