Feriearbete för unga 2020

För många är feriearbetet den första kontakten med arbetslivet och en värdefull erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv. Möjligheterna är många när du väl har fått in en fot i arbetslivet. Du får en bild av hur en arbetsplats fungerar och skaffar dig både arbetslivserfarenhet och nya kontakter. För att ditt feriearbete ska bli så bra som möjligt kommer här nedan lite information som förklarar vad du kan förvänta dig av ditt feriearbete och hur ansökningsprocessen ser ut.

Feriearbete för unga 2020 är ett erbjudande från Hammarö kommun och det går inte att byta den tilldelade platsen. För att få feriearbete genom oss i år ska du vara född 2003 och vara folkbokförd i Hammarö kommun. Personer utan svenskt personnummer kan inte få feriearbete via Hammarö kommun.

Uppdaterad information gällande feriearbete 2020:
På grund av covid-19 och och den ovisshet vi har kring smittan och smittspridningen framöver har vi beslutat att ställa in feriearbete inom barnomsorg och äldreomsorg i sommar. Det innebär att vi enbart kommer att kunna erbjuda feriearbete inom serviceförvaltningen. För att underlätta processen kommer vi därför att lotta ut de platser som finns. Ni kommer inom kort att få besked på er ansökan. Vi vill att ni som får erbjudande svarar omgående och tackar ja eller nej.

Du kan jobba: 
Period 1: vecka 25-27 (6 tim/dag)
Period 2: vecka 28-30 (6 tim/dag)
Period 3: vecka 31-33 (6 tim/dag)

 

 

 

Sidan uppdaterad: 2020-05-15