• 2019-11-07 Företagsbesök hos ProVia
    Visste du att de flesta vägskyltar du ser i Värmland kommer från Hammaröföretaget ProVia på Vidön? Vårt kommunalråd Mattias Joelsson har besökt AB ProVia för att lära sig mer om företaget och vad de gör om dagarna.
  • 2019-10-22 Nettans Blommor till Centrum
    Nettans blommor har varit verksam i över 34 år på Hammarö och har nu tagit över Lavendels lokal i centrum. Nettan med personal håller på att rodda för att anpassa lokalen för sin verksamhet och ser positivt på framtiden. Kunderna vet att hon har flyttat och troget följt med. En härlig färgklick på Clevevägen ramar in affärsgatan igen. Kommunalråd Mattias Joelsson med Näringslivsansvarig Annika Axelsson välkomnar Nettan till Centrum och hoppas hon med personal ska trivas lika bra som de gjort i den tidiga lokalen.
  • 2019-10-22 Företagsbesök ICA Tummen
    Vi hälsar Sanna Kumelin varmt välkommen till Hammarö och Skoghalls Centrum. Sanna har varit igång ett tag och börjar sätta sin prägel i sin butik. Alla ska känna sig välkomna i butiken, hon vill ta med sig den familjära känslan från sin mindre ICA butik i Edande som hon fortfarande har kvar, men som hon hoppas snart någon tar över. Sanna ser vikten av samverkan och välkomnar att kunna samverka med lokala producenter i Hammarö och ber alla ta kontakt med henne för att hitta sampaketering tillsammans.
Fler nyheter