• 2019-10-31 Händer på Hammarö i november
    Novembermörkret kommer smygande och om du inte vill stanna inne och kura kan du ta del av månadens evenemang. Du kan bland annat se opera på bio, gå på tipspromenad och äta nävgröt och fläsk samt ta del av olika sportevenemang. Läs mer om vad som händer på Hammarö i bladet "Händer på Hammarö november"
  • 2019-10-01 Händer på Hammarö i oktober
    Dags att ta steget in i höstmånaden oktober. Förutom att vi märker av mörkare kvällar kan vi nu börja njuta av alla vackra färgskiftningar i naturen. Månaden bjuder även på många olika evenemang, till exempel författarbesök med Elisabet Nemert, tipspromenad på Kilenegården och en massa sport. Du kan läsa mer om vad som händer på Hammarö under oktober i bladet "Händer på Hammarö"
  • 2019-09-05 Ungdomar möts i golftävlingen Jonas Blixt Invitational
    Under helgen startar succétävlingen där juniorer provar på hur det är att vara proffs för en dag. Redan på fredag inleds helgen med en friluftsdag för alla elever i årskurs 7 på Hammarö som kommer att spela JBI-cup tillsammans vilket är ett samarbete med skolornas gymnastiklärare. Fredrik Eliasson golfinstruktör vid Karlstad BK och tidigare tränare för Jonas Blixt kommer under eftermiddagen att prata om ungdomsutveckling och vilka utmaningar som finns inom sporten utifrån att hitta glädjen i träningen och för att kunna utvecklas.
Fler nyheter