• 2019-01-31 Vad händer i februari?
    Sista veckan i januari är snart slut och vi hoppar in i februari. Som vanligt har vi massor av sport i kalendern under vintermånaderna där du kan heja på våra duktiga Hammarö-lag. Skoghalls Folkets Hus visar livesända operor på bio och massor av biofilmer. Gör plats för en mysig biokväll på Folkets Hus i Skoghall för att komma undan vintermörkret.
  • 2019-01-02 Vad händer i januari?
    Det nya året startar med mycket sportaktiviteter på Hammarö. Åk gärna till någon av Hammarös sporthallar och titta på en match eller ta på dig dina skridskor och sväng förbi Hammarö Ishall och gå på Allmänhetens åkning. Om du vill läsa mer om vilka aktiviteter som finns att gå på i januari kika i bladet "Händer på Hammarö".
  • 2018-11-30 Vad händer i december?
    Julmånaden december och första advent är snart här vilket betyder att julruschen inte är långt borta. När det är som mest stressigt kan det vara riktigt skönt att komma iväg på något roligt så passa på att gå en sväng på julmarknad, Luciashow eller lyssna på vackra julsånger. Alla evenemang i julens tecken och mycket mer kan du läsa om i "Händer på Hammarö".
Fler nyheter