• 2018-10-03 Ta en höstpromenad till det nya utsiktstornet
    Om du följer grusvägen bakom Nolgårds köpcenter och promenerar någon minut kommer det nya utsiktstornet i Nolgårdsviken att torna upp sig framför dig. Tornet som har en rullstolsanpassad ramp kan även nås via vandringsleden från Hammars udde för den som hellre vill ta den vägen.
  • 2018-10-01 Vad händer i oktober?
    Den fina höstmånaden oktober är här och årets kulturevent HammarÖs förgyller ön. Välj mellan att lyssna till sång från Shirley Clamp, musikaliskt guld från Västanå teater eller kanske ett författarmöte med Mikael Niemi som skrivit den underbara boken "Populärmusik från Vittula". Du kan läsa mer om vad som händer på Hammarö under oktober i bladet "Händer på Hammarö".
  • 2018-09-03 Vad händer i september?
    Det är mycket skoj på gång för alla åldrar i september. Missa inte när populära Hjul och kul fyller 5 år och firar det i Hammarö Arena. Ta chansen att möta GGFrolle i en FIFA-match eller utmana honom på fotbollsplanen. Se när Future Promotion intar scenen och bjuder på BMX-shower. Du kan läsa mer om vad som händer på Hammarö under september i bladet "Händer på Hammarö".
Fler nyheter