Feriearbete för unga 2022

Äntligen kan vi meddela att ansökan till feriearbete för unga födda -05 sommaren 2022 har öppnat och du som är behörig att söka är välkommen att skicka in din anmälan. I år erbjuder vi feriearbete inom någon av kommunens verksamheter och du som är behörig och har skickat in en fullständig ansökan kommer att erbjudas en plats.

Två flickor under idrottslektion

En värdefull erfarenhet inför framtiden

För många är feriearbetet den första kontakten med arbetslivet och en värdefull erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv. Möjligheterna är många när du väl har fått in en fot i arbetslivet. Du får en bild av hur en arbetsplats fungerar och skaffar dig både arbetslivserfarenhet och nya kontakter. 

Feriearbete är ett erbjudande till unga

Feriearbete för unga 2022 är ett erbjudande från Hammarö kommun och det går inte att byta den tilldelade platsen. För att söka feriearbete genom oss i år ska du vara född 2005 och vara folkbokförd i Hammarö kommun. Personer utan svenskt personnummer kan inte få feriearbete via Hammarö kommun. Lönen för sommaren 2022 är 71 kr/timme inklusive semesterersättning. 

Viktigt om din ansökan

Val av perioder och områden samt uppgifter om vad du vill arbeta med är endast önskemål och kan enbart tillgodoses i mån av plats. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter, men skriv gärna i din ansökan vad du är bra på.

OBS! Besked och information kommer via e-post. Håll koll på både inkorg och skräpkorg så att du inte går miste om viktiga meddelanden. Ansökan är öppen till och med 30 april klockan 12.00 så skynda dig att skicka in din ansökan redan nu! Lön i år är 71 kr/timme.

Nu har tiden för ansökan gått ut. Ett bekräftelsemejl ska ha gått ut till alla som ansökt. Om du inte fått något mejl kan du titta i din skräppost.

Arbetsperioder
Period 1: v. 24-26 (6 tim/dag)
Period 2: v. 27-29 (6 tim/dag) 
Period 3: v. 30-32 (6 tim/dag)
Simskola: v. 30-31 (8 tim/dag)

Kontakt:
feriearbete@hammaro.se

Sidan uppdaterad: 2022-05-18