Feriearbete för unga 2021

Äntligen kan vi meddela att ansökan till feriearbete för unga födda -04 sommaren 2021 har öppnat och du som är behörig att söka är välkommen att skicka in din anmälan. I år erbjuder vi feriearbete inom kommunens verksamheter och även inom föreningar i kommunen för att så långt det är möjligt ge arbetsplatser till de ungdomar som söker.

Banner feriearbete för unga

En värdefull erfarenhet inför framtiden

För många är feriearbetet den första kontakten med arbetslivet och en värdefull erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv. Möjligheterna är många när du väl har fått in en fot i arbetslivet. Du får en bild av hur en arbetsplats fungerar och skaffar dig både arbetslivserfarenhet och nya kontakter.

Feriearbete är ett erbjudande till unga

Feriearbete för unga 2021 är ett erbjudande från Hammarö kommun och det går inte att byta den tilldelade platsen. För att söka feriearbete genom oss i år ska du vara född 2004 och vara folkbokförd i Hammarö kommun. Personer utan svenskt personnummer kan inte få feriearbete via Hammarö kommun.

Lottning vid högt antal sökanden

På grund av covid-19 och ovissheten kring smittan och smittspridningen har vi begränsat med platser att tillgå. Detta innebär att erbjudande om arbete kommer lottas ut bland de sökande om platserna inte räcker till alla. Ni kommer inom kort att få besked på er ansökan. Vi vill att ni som får erbjudande svarar omgående och tackar ja eller nej.

OBS! Besked och information kommer via e-post. Håll koll på både inkorg och skräpkorg så att du inte går miste om viktiga meddelanden. Ansökan är öppen till och med 20 maj klockan 12.00 så skynda dig att skicka in din ansökan redan nu! Lön i år är 69 kr/timme.

Klicka här för att läsa mer om de olika arbetsplatserna och skicka in din ansökan.

Arbetsperioder

Period 1: v. 24-26 (6 tim/dag)
Period 2: v. 27-29 (6 tim/dag)
Period 3: v. 30-32 (6 tim/dag)
Simskola: v. 31-32 (8 tim/dag)

 

Sidan uppdaterad: 2021-05-06