Företagsfrukost 17 november

18 november 2022

Värmland är bäst i Sverige, drömmar och Näringslivsmässan var några av sakerna som diskuterades när 35 företag deltog på företagsfrukosten i Skoghall Folkets Hus.

Företagsfrukost i Skoghalls Folkets Hus.
Företagsfrukost i Skoghall Folkets Hus.

På frukosten fick 35 företagare höra mer om vad Visit Värmland, NyföretagarCentrum Södra Värmland och Ung Företagsamhet gör tillsammans med Hammarö kommun och andra kommuner i Värmland.

Sofia Beckman från UF lärde oss att Värmland är bäst i Sverige på UF-företag och Hammarö är bland de bästa kommunerna i Värmland! 

Likaså berättade Cecilia Frykholm Fjellman NfC Södra Värmland att det är viktigt att få berätta om sin dröm om att starta eget för någon annan. Någon som ställer kloka frågor, ger tips och kunskap för att kunna gå vidare med hur man startar företaget eller att det bara blev en dröm. Fast kunskapen, den bär man med sig.

Att via projekt kan bra saker ske i samverkan med andra, kvalitetssäkra leder är en del av vad Andreas Norum berättade om från Visit Värmland.

Avslutningsvis pratade Hammarö kommuns Annika Axelsson, näringslivsansvarig tillsammans med Annica Torén, Annikas företagsservice AB och Morgan Bråth, Montico om Näringslivsmässan den 9 mars 2023. Vad vi tillsammans planerar för att säkra att det kommer bli en bra mässa som ni verkligen inte vill missa. Först till kvarn gäller vid anmälningar, under vecka 48 kommer all info finnas samlad inför anmälan öppnar vecka 49. 

 

Tack till alla företagare som deltog. Tillsammans gör vi bra saker. Så håll utkik i våra kanaler inför mer information om kommande företagsträffar och Näringslivsmässan 2023. 

Foto: Företagarna Annica Torén, Annikas företagsservice AB och Morgan Bråth, Montico är en del av projektgruppen för Näringslivsmässan 2023.

Sidan uppdaterad: 2022-11-18