Fritidsgården

Ungdomsenheten består av en fritidsgård, musik- och aktivitetshus. Vi anordnar också många olika arrangemang, som t.ex. Redhouse rocks, UKM-festival och Lusse on air.

Fritidsgården Mörmo gård.jpg

På fritidsgården kan du träffa kompisar, ta en fika, prata med ledarna eller bara vara. Du kan spela biljard, bordtennis, basket, tv-spel, surfa, lyssna på musik, spela kort och brädspel, se film på storbild med mera. Vi kör ofta tävlingar av olika slag och svårighetsgrad. Några gånger per termin anordnar vi större arrangemang och resor.

Det som erbjuds vill vi gärna, att du som besökare är med och påverkar. Genom att prata med våra fritidsledare eller framföra vid våra öppna "gårdsmöten". Du kan även delta i olika arbetsgrupper inför arrangemang.

Mörmo gårds fritidsgård anpassar sin verksamhet

Fritidsgården håller öppet verksamheten på nätet och erbjuder vissa utomhusaktiviteter och fältvandring. Det är ingen verksamhet i lokalerna tills vidare. 

Alla är välkomna till den digitala fritidsgården, Mörmo Gård Fritidsgård på discord.com Länk: https://discord.gg/HUQF5kFuq9

För mer information om vad som händer där samt andra saker som ungdomsenheten hittar på, se våra sociala medier.

Har du frågor om hur du når den digitala fritidsgården, kontakta André på telefon 054-51 52 85 eller andre.liljemark@hammaro.se.

 

 

Öppettider

Här kan du läsa fritidsgårdens öppettider på Familjecentralen Mörmo Gård, Mörmovägen 45.
Läs mer

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2021-02-11