Björkhagsgården

På äldreboendet Björkhagsgården finns avdelningen Vitsippan som är ett särskilt boende. Här finns 10 lägenheter med plats för lika många boende.

Korridor med fototapet med vitsippor i förgrunden
Bild från korridor utanför lägenheter

Om Vitsippan

Vitsippan öppnande sin verksamhet under sommaren 2021 och är en nyrenoverad avdelning med en härlig atmosfär och stämning. De stora fototapeterna som sitter på några av väggarna, har bilder på utvalda platser och omgivningar från Hammarö. De skapar en ombonad känsla och harmonierar fint med möbler och övriga färgval på avdelningen. 

Bilder från avdelningen

Här nedan kan du se några bilder från de gemensamma ytorna på Vitsippan.

Bild: Vy utanför en av korridorerna i anslutning till de boendes lägenheter. Varje boende ett "tittskåp" intill sin lägenhetsdörr så att möjlighet finns att placera egna personliga föremål där.


Bild: I samlingssalen finns en härlig soffgrupp där de som vill kan slå sig ner för att se på tv eller bara umgås. 


Bild: Exteriörbild på Huvudentrén till Björkhagsgården


Bild: I samlingssalen finns möjlighet till gemensamma aktiviteter och flera sittplatser i anslutning till kök. Här bakas det och de boende bjuds på fika om så önskas.

Ansök om särskilt boende (SÄBO)

Vill du ansöka om plats på särskilt boende? Läs mer om ansökan och hitta formulär via länken här nedan. Länk till ansökan och mer information om särskilt boende på Hammarö.

 

Kontakt

Kontakta Björkhagsgården
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2021-09-28