Näringslivsmässan är tillbaka- nu öppnar anmälan för dig som utställare

1 december 2023

I mars höll Hammarö sin första näringslivsmässa. Efter bra respons från både utställare och besökare så öppnar vi nu upp anmälan till 2024 års Näringslivsmässa som hålls den 7 mars i Hammarö arena.

Mässan på avstånd med utställare och besökare.
Vy från Näringslivsmässan som hölls den 8 mars 2023.

- Vi såg att det var viktigt att få en mötesplats för att knyta kontakter och bygga stolthet. Det är även en chans för oss som kommun att visa upp vår verksamhet. Vi ser jättemycket fram emot att få arrangera mässan ett år till, säger Annika Axelsson, näringslivsansvarig.


Annika Axelsson, näringslivsansvarig i Hammarö kommun.

Nytt för i år - fler föreläsningar för både utställare och besökare

Mycket av konceptet från förra året kommer att behållas. En utveckling till nästa mässa är att det kommer att bjudas på fler föreläsningar som är öppna både för utställare och besökare att ta del av.

- De kommer bland annat att handla om att annonsera för företag, nätverket Wink, resan om att bli en av sveriges mest kända ica handlare och jämställdhet inom idrott. Det kommer också att bjudas på speeddating för sommarjobb och tips för att skriva ett riktigt bra CV, säger Annika. Det kommer att vara något som tillför ett mervärde tänker vi.

Anmälan för utställare öppen

Idag öppnar anmälan för dig som utställare. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och visa upp sitt företag för medborgare och andra företagare.

Varmt välkommen med din anmälan!

Näringslivsmässan 2024

Sidan uppdaterad: 2023-12-01