Hammarö - Näst bäst tillväxt i Värmland

21 november 2018

Hammarö kommun har blivit utsedda till den kommunen med näst bäst tillväxt i Värmlands län i 2018 års tillväxtindex. Under onsdagen bjöd vi därför in några av våra företagare för att fira detta.

Priset Bästa Tillväxt tilldelas sedan 2007 den kommun i varje län där företagen har bäst tillväxt. Priset delas ut årligen av kreditupplysningsföretaget Syna, som granskar bokslut från samtliga svenska aktiebolag för att utse vinnarna. Utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omfattning och går med vinst.

Under onsdagen bjöds de företag med den bästa tillväxten i vår kommun enligt Synas undersökning in för att tillsammans fira den fina utmärkelsen. Det bjöds på fika och Hammarö kommun delade ut diplom.

- Att vi har företag som utvecklas och nyanställer och att de går med vinst är verkligen något som är värt att fira och det vill vi göra tillsammans med dem. Alla företag har inte kunnat vara med tyvärr då vi bjöd in på kort varsel, säger Annika Axelsson, näringslivsutvecklare i Hammarö kommun.

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation.
Klicka här för att läsa mer.

Sidan uppdaterad: 2018-11-21 1 kommentarer

Kommentarer

  • Clare Johansson 2018-11-21 16:00

    Grattis till Er alla lycka till i framtiden.

Skriv en kommentar