Årets företagare 2017

14 december 2017

Grattis till Kenneth Andersson, VD på BA Fordonslyftar AB, som utsetts till årets företagare 2017 av Hammarö kommun. Under torsdagen uppvaktades företaget av kommunstyrelsens ordförande Per Aspengren och kommunchef Caroline Depui. Utmärkelsen delas ut i samband med kommunfullmäktige måndagen 18 december.

BA Fordonslyftar har sedan starten 1980 arbetat med fordonslyftar för tunga fordon. Genom ett stort kundfokus med hög produktkvalitet och hög servicegrad har företaget nått en marknadsledande position. Företaget har under senare år gjort stora investeringar i utveckling av en egen patenterad och mönsterskyddad prefabricerad servicegrop för serviceverkstäder. Denna investering har varit möjlig tack vare nära kontakt med marknaden, gedigna branschkunskaper och en stabil ekonomi i företaget.

Stort grattis önskar Hammarö kommun!

Sidan uppdaterad: 2017-12-14 1 kommentarer

Kommentarer

  • Pär Hyllienmark 2017-12-15 15:40

    Stort Grattis Kennet o dina kunniga medarbetare både på Kvarnvägen o ute i hela Sverige. Med dig som energirik driftig o omdömesgill VD o ägare så blir det bra. Grattis o lycka till med er forsatta tillväxt o utveckling.

Skriv en kommentar