Är du intresserad av att arbeta i Hammarö kommuns vikariepool inom skola/fritids/förskola?

I Hammarö kommun har vi behov av timvikarier inom skola, fritids och förskola för att täcka upp ordinarie personals frånvaro. Behovet av nya timvikarier varierar under läsåret. Just nu har vi behov av fler timvikarier.

Förskola, lärare, barn, bibliotek

Bra att veta 

Inom Hammarö kommun kan du antingen bli anställd som timvikarie inom förskolan eller inom skola (förskoleklass- årkurs 9) och fritids.

Du styr själv när du vill jobba genom att lägga dig tillgänglig i vårt bemanningssystem Time Care Pool. Som timvikarie behöver du vara tillgänglig via mobiltelefon där bokningen kommer som ett sms via Bemanningen. De dagar du anmäler dig tillgänglig för arbete är det viktigt att du har en bred tillgänglighet som är anpassad till verksamhetens öppettider, 6:30 till 18:30. 

Inför din anställning

Innan du påbörjar din anställning ska du lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Ett nytt utdrag ska lämnas in till bildningsförvaltningen varje år så länge du är anställd. Har du inte ett utdrag, beställ så snart som möjligt från polisen, via länken här nedan, för att underlätta din anställningsprocess. 
Klicka här för att beställa ett utdrag från belastningsregistret på polisens hemsida

Anmäl intresse till vikariepoolen

Kul att du vill jobba hos oss! För att anmäla ditt intresse i vikariepoolen så behöver du ha fyllt 18 år och ha en avslutad gymnasieutbildning. Du behöver ha en positiv inställning, trevligt bemötande och tycka det är kul att arbeta med barn i olika åldrar. 

Fyll gärna i vår intresseanmälan via länken nedan. Vi kontaktar de personer som går vidare i processen till en rekryteringsträff. 

Klicka här för att göra en intresseanmälan

 

Kontaktpersoner:
Skola och fritids
Helene Vendel
helene.vendel@hammaro.se

Förskola
Malin Hedberg
malin.hedberg@hammaro.se

Sidan uppdaterad: 2021-04-08