Är du intresserad av att arbeta i Hammarö kommuns vikariepool inom skola/fritids/förskola?

I Hammarö kommun har vi behov av timvikarier inom skola, fritids och förskola för att täcka upp ordinarie personals frånvaro. Behovet av nya timvikarier varierar under läsåret. Vi har nu åter öppnat upp vår intresseansökan då vi har behov av vikarier, främst inom högstadiet samt förskola.

Förskola, lärare, barn, bibliotek

Bra att veta 

Inom Hammarö kommun kan man antingen bli anställd som timvikarie inom förskolan och/eller inom skola, F-9/fritids.

Arbetet med att bemanna ordinarie personals frånvaro inom Hammarö kommun sköts av Resurssenheten. Som timvikarie behöver du vara tillgänglig via mobiltelefon där bokningen kommer via Resursenheten. De dagar du anmäler dig tillgänglig för arbete är det viktigt att du har en bred tillgänglighet som är anpassad till verksamheten 6:30 till 18:00. 

Inför din anställning

Innan du påbörjar din anställning ska du lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Ett nytt utdrag ska lämnas in till förvaltningen varje år. Har du inte ett utdrag, beställ så snart som möjligt från polisen, via länken här nedan, för att underlätta din anställningsprocess. 
Klicka här för att beställa ett utdrag från belastningsregistret på polisens hemsida

Anmäl intresse till vikariepoolen

Kul att du vill jobba hos oss! För att anmäla ditt intresse i vikariepoolen så behöver du ha fyllt 18 år och ha en avslutad gymnasieutbildning. Behovet av vikarier varierar över tid. Just nu har vi ett ökat behov av vikarier till vår vikariepool och då främst av vikarier inom högstadiet och förskola. Gör din intresseanmälan nedan. Vi hör av oss till de personer som vi kommer att kalla på en gruppintervju/informationsträff inom kort!

Klicka här för att göra en intresseanmälan till vikariepoolen

Kontaktpersoner:
Skola och fritids
Helene Vendel

Förskola
Malin Hedberg

054-51 50 00

Sidan uppdaterad: 2020-09-15