Är du intresserad av att arbeta i Hammarö kommuns vikariepool inom skola/fritids/förskola?

I Hammarö kommun har vi behov av timvikarier inom skola, fritids och förskola för att täcka upp ordinarie personals frånvaro. Behovet av nya timvikarier varierar under läsåret. Har vi behov av vikarier för hösten 2020 så kommer vi att öppna upp vår intresseanmälan i höst.

Bra att veta 

Inom Hammarö kommun kan man antingen bli anställd som timvikarie inom förskolan och/eller inom skola, F-9/fritids.

Arbetet med att bemanna ordinarie personals frånvaro inom Hammarö kommun sköts av Resurssenheten. Som timvikarie behöver du vara tillgänglig via mobiltelefon där bokningen kommer via Resursenheten. De dagar du anmäler dig tillgänglig för arbete är det viktigt att du har en bred tillgänglighet som är anpassad till verksamheten 6:30 till 18:00. 

Inför din anställning

Innan du påbörjar din anställning ska du lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Ett nytt utdrag ska lämnas in till förvaltningen varje år. Har du inte ett utdrag, beställ så snart som möjligt från polisen, via länken här nedan, för att underlätta din anställningsprocess. 
Klicka på den här länken för att beställa ett utdrag från belastningsregistret.

Anmäl intresse till vikariepoolen

Kul att du vill jobba hos oss! För att anmäla ditt intresse i vikariepoolen så behöver du ha fyllt 18 år och ha en avslutad gymnasieutbildning. Behovet av vikarier varierar över tid. 

Just nu är vårt behov av vikarier tillsatt. Har vi behov av fler vikarier för höstterminen 2020 så kommer vi att öppna vår intresseanmälan.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta inom vikariepoolen får du gärna kontakta oss för mer information: 

Förskola
Malin Hedberg
Telefon: 054-51 50 66
Mejl: malin.hedberg@hammaro.se

Skola/fritids
Helene Vendel
Telefon:054-51 50 68
Mejl: helene.vendel@hammaro.se

Sidan uppdaterad: 2020-06-22