Så här har affärer på ön coronasäkrat sin verksamhet

Här hittar du som är i riskgrupp information om hur olika butiker har coronasäkrat sin verksamhet.

Hårstudion i Skoghall Centrum

Salongen håller god hygien och följer riktlinjerna från utifrån Corona restriktionerna. Fortsättningsvis erbjuds ensamtid för de kunder som önskar. Det innebär flexiblare öppettider samt att personalen i största möjliga mån inte jobbar samtidigt. Det går även att boka hembesök. Munskydd/visir är något som nu används i och med skärpta restriktioner. 
För kontakt ring 054-51 70 55, Teresia, Mikaela och Chatarina..

Tårtpinglan

Verksamheten följer alla corona restiktioner. Beställningar sker via hemsidan och mail/telefon. Hämtning sker på bokad tid. Även handling kan ske i butik på bokad tid. I butiken är det skyltat för att uppmärksamma kunder på att hålla avstånd och endast fyra kunder får vara på plats samtidigt i butiken.

Handsprit och handskar finns för kunder. Butiken är kontantfri, betala helst med swish. Kortterminalen spritas efter varje kund som använt den, även varukorgarna. Vid bakning följs reglerna för livsmedelshantering och skyddsutrustning.

Lövnäs Konst och Keramik

Kontakt sker via sms på 070-6883643 för att boka tid i butiken. Öppet på kvällar och helger. 

Bowe produkter

Butiken har nu utkörning av hund och kattfoder m.m. Erbjuder kunder att få handla ensam i butiken. Kunderna kan få varorna utställda på trappen vid entrén. Det finns spritservetter på disken för kunder och anställda. Det går att betala med swish. Om någon vecka skall en ny webshop vara igång.

Möruddens brygga

Bord är borttagna och det finns färre platser i restaurangen. De bord som finns står med godkänt avstånd enligt godkännande från Hammarö Kommun. Det finns även ett bokningsbart rum för åtta personer där man sitter avsides.

Mat, sallad och bröd serveras på tallrik. Handsprit finns utplacerat på flera ställen i lokalen samt skyltar för att uppmana om att hålla avstånd. Alla restriktioner föjls för att gästerna ska känna sig trygga.

Nettans blommor

Det finns ett anslag bredvid entrén med information om att kunder kan ta en nummerlapp och vänta ute om det är fler än tre personer i butiken. Köp kan även ske utomhus via en bärbar betalterminal eller via swish betalning. Det finns en skärm vid kassan och handsprit. Personalen använder munskydd.

Arianns

Personalen på Arianns använder visir när i butiken.Vid kassan finns plexiglas åt alla håll. Disken, kortterminal och handtag spritas och tvättas regelbundet. Kunder har möjlighet att handla utanför butiken och sittandes kvar i bilen. Inne i butiken är det ett begränsat antal kunder samtidigt. Varor skickas på posten. Hemtransport av varor kan beställas. Det går även att boka tid för att handla ensam i butiken.

För kontakt så ring på 054-51 80 50 eller på 070-538 41 85.

Sax S

Tar sitt ansvar för att kunderna ska känna sig trygga och ger sina kunder möjlighet till ensamtid utan några andra kunder under behandling. Salongen håller god hygien och följer riktlinjer utifrån Corona hantering. Telefon 054-51 32 42.

Glada Saxen

Ger sina kunder möjlighet till ensamtid utan några andra kunder under behandling, även hembesök kan ordnas. Vid köp av varor eller presentkort går det att få hemleverans utan kostnad. Salongen håller god hygien och följer riktlinjer utifrån Corona hantering. Telefon 054-51 61 62.

Restaurang Sätterstrand

Restaurangen är öppen men mat kan även beställas för hemkörning, kravet är att minst två matlådor beställs. Lunchlådorna körs ut uppvärmda och kan även värmas upp i mikro. Om kunder kommer med bil kan matlådor levereras ut till bilen. Det går även att köpa frysta matlådor. 

För beställning och prisuppgifter, ring 070-3090594 (endast via telefon) mellan 07.30 - 09.00.  Maten levereras mellan ca 10.45 - 11.30 till dörr eller uppgjord plats. Minst 2 matlådor för utkörning är inom Skoghall/Hammarö. Betalning sker via swish.

Pizzeria City

Pizzerian erbjuder utkörning. Fråga om tjänsten i samband med att du gör din beställning.

 

Obs! Denna sida uppdateras kontinuerligt! Är du som företagare intresserad av att få ut information så kontakta Annika Axelsson, näringslivsansvarig.

Sidan uppdaterad: 2020-12-03