Nu öppnar ansökan till feriearbete 2020

För många är feriearbetet den första kontakten med arbetslivet och en värdefull erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv. Möjligheterna är många när du väl har fått in en fot i arbetslivet. Du får en bild av hur en arbetsplats fungerar och skaffar dig både arbetslivserfarenhet och nya kontakter. För att ditt feriearbete ska bli så bra som möjligt kommer här nedan lite information som förklarar vad du kan förvänta dig av ditt feriearbete och hur ansökningsprocessen ser ut.

Feriearbete för unga 2020 är ett erbjudande från Hammarö kommun och det går inte att byta den tilldelade platsen. För att få feriearbete genom oss i år ska du vara född 2003 och vara folkbokförd i Hammarö kommun. Du kan bara göra en ansökan med möjlighet att ändra önskemål fram tills ansökningsperioden går ut. Valet av perioder, område samt uppgifter om vad du vill arbeta med är endast önskemål och tillgodoses i mån av plats. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter men skriv gärna med i din ansökan vad du är bra på. Personer utan svenskt personnummer kan inte få feriearbete via Hammarö kommun.

Ansökan:
För att göra din ansökan klickar du på länken nedan och registrerar dig genom att fylla i samtliga uppgifter. När du gjort ansökan kommer du omgående få ett bekräftelsemejl. Leta i skräpposten om du inte fått detta mejl. I mejlet finns viktig information gällande feriearbetet, gå gärna igenom detta med vårdnadshavare. Om du vill ändra något så går du in och redigerar de uppgifter som du vill ändra på. Glöm inte att skicka in din ansökan på nytt. Tillhör du målgruppen så är du garanterad en plats när du ansöker men tänk på att plats och period endast är önskemål. Om du blivit tilldelad en plats får du ett mejl med information om ett placeringserbjudande. För att tacka ja till ditt erbjudande måste du svara på mejlet för att behålla din plats. Om du inte besvarar mejlet förlorar du din chans till feriearbete. 

Klicka här för att läsa mer och för att skicka in din ansökan. 

Sista ansökningsdag är söndag 12 april.
All information som du behöver veta finns via ansökningslänken. Avvikande tider inom perioderna kan förekomma. 

Du kan jobba: 
Period 1: vecka 25-27 (6 tim/dag)
Period 2: vecka 28-30 (6 tim/dag)
Period 3: vecka 31-33 (6 tim/dag)
Simskola: vecka 31-32 (8 tim/dag)

Vi kommer kunna erbjuda feriearbete inom följande verksamheter:
Äldreomsorg
Park
Barnomsorg
LSS gruppboende
Lokalvård
Kost
Fritid
Simskola

 

Sidan uppdaterad: 2020-03-31