Sommaraktiviteter

Image: Pexels

Läsbingo

Under sommaren har vi olika aktiviteter kopplade till läsning. Först ut är Läsbingo där du helt enkelt ska försöka pricka in så många rutor du kan. När du får fem läsaktiviteter i rad får du bingo! och kan hämta ut en bok på biblioteket, senast 31 augusti. Bingobrickan kan du hämta på Hammarö bibliotek - eller så klickar du här för att ladda ned den (pdf).

Läsutmaning

I år kan vi inte resa på vanligt sätt, därför bjuder Hammarö bibliotek in till att resa i litteraturen istället. Fyll i talongen (minst tre böcker) och var med i utlottningen av finfina priser. Lämna in den ifyllda talongen på Hammarö bibliotek. Du kan också fota av talongen och maila den till oss: biblioteket@hammaro.se. Senast 31 augusti behöver vi dina svar. Klicka här för att öppna talongen (pdf).
Trevlig resa! 

Pokémonjakt

Nio pokémons gömmer sig i Skogåsparken (parken bredvid biblioteket). Hämta en bingobricka på biblioteket och ge dig ut på pokémonjakt. När du hittar en pokémon kryssar du den bilden på bingobrickan. När alla pokémons är hittade lämnar du in brickan på biblioteket. Första pokémonjakten pågår mellan 22 och 26 juni och den andra är mellan 10 och 14 augusti. 

Tipsrunda

Dags för hemester på Hammarö! Runt omkring på ön har vi satt upp tipspromenadsfrågor för både barn och vuxna.Ta med dig familjen, bästa kompisen eller hunden och ge dig ut på upptäcktsfärd. Karta över var frågorna finns samt tipstalong hittar du på biblioteket eller på hammaro.se. När alla frågor är hittade kan du lämna in talongen på biblioteket. Du också fota av talongen och maila den till biblioteket@hammaro.se. Alla som lämnar in sin talong deltar i utlottningen av fina priser. Tipsrundan pågår mellan 12 juni och 31 augusti.
Klicka här för att öppna tipspromenadstalongen (pdf)
Klicka här för att öppna tipspromenadskartan (pdf)

 

Sidan uppdaterad: 2020-06-16