Hammarölägret sommar

Hammarö kommun erbjuder tre olika lägeraktiviteter under samlingsnamnet Hammarölägret sommar 2018. Alla lägeraktiviteterna är på vardagar och är kostnadsfria. Simskola vecka 29 och 30 och sommarläger vecka 31 och 32 pågår under två veckor. Kilenelägret är deltagande en vecka, antingen vecka 31 eller 32. Barn inom Hammarö kommun prioriteras före andra kommuner till alla läger.

Simskola – vecka 29 och 30
(Barn födda 2010 och 2011)

Simskolan är ett halvdagsläger som bedrivs på Mörudden och Sätterstrands badhus med livräddningsinriktning. Inga yngre barn kommer tyvärr att accepteras då de är för unga för utomhussimskola. Alla anmälda elever kommer att får en simlektion per dag på antingen
för- eller eftermiddagen och även landaktiviteter kommer att erbjudas. Mellanmål ingår under dagen.

Sommarläger – vecka 31 och 32
(Barn födde 2008 till 2010)

Sommarlägret är ett dagläger som bedrivs på Mörudden, Sätterstrands badhus och Kilene. Vid Mörudden och Sätterstrands badhus blir det simundervisning och olika vatten- och landaktiviteter med idrottsinslag. På Kilene blir det fokus på friluftsaktiviteter.

Lunch ingår under alla dagar och på Kilene grillar vi maten själva och äter ute i naturen. Alla lägerdagar erbjuds det bussanslutnng till och från lägret. Busstider och karta med hållplatser bifogas med bekräftelse på lägerdeltagande.

Kileneläger – vecka 31 eller 32
(Barn födda 2005 till 2007)

Kilenelägret är ett dagläger som bedrivs på och runtomkring Kilenegården samt på Sätterstrands badhus. På Kilenegården blir det fokus på friluftsaktiviteter men även aktiviteter med idrottsinslag kommer att förekomma. På Sätterstrand blir det fokus på vatten- och
idrottsaktiviteter. Lunch ingår under alla dagar och på Kilene kommer vi i möjligaste mån laga mat tillsammans utomhus och äta ute i naturen. Under alla lägerdagar erbjuds det bussanslutning till och från lägret. Busstider och karta med hållplatser bifogas med bekräftelse på lägerdeltagande.

Anmälan

Sista anmälningsdagen är söndag 20 maj
Anmälan är stängd.

Upplysningar

Kontaktcenter
Ring oss: 054-51 50 00
Mejla oss: kommun@hammaro.se

Huvudansvarig Hammarölägret
Anna Bengtsson
Fritidskonsulent
Mejla mig: anna.bengtsson@hammaro.se

Välkommen!

Sidan uppdaterad: 2018-05-21 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar