Anmälan simskola

 

Anmälan HT 2020/VT 2021

Anmälan till hösten 2020/våren 2021 har nu stängts. Vill ni ställa er på kölista kan ni maila till simskola@hammaro.se och uppge elevens namn samt vilken grupp ni är intresserade av. 

 

Information om anmälan: 

  • Inga kölistor sparas. Alla barn måste nyanmälas. 
  • Vårdnadshavare måste via mail eller telefon acceptera platsen till sitt barn annars kommer platsen automatiskt gå till någon annan och ert barn blir utan simskoleplats. Det är vårdnadshavarnas ansvar att kontrollera datum för deadline!
  • Vissa av grupperna har förkunskapskrav som måste vara uppfyllda innan kursstart, läs på innan anmälan så ni anmäler ert barn till rätt grupp. Vi förbehåller oss rätten att flytta eller ta bort eleven om hen inte uppfyller de förutsatta kunskapskraven. Det är vårdnadshavarnas ansvar att läsa på innan simskolan startar och anmäla till rätt grupp. Tas barnet bort från gruppen kommer ingen ny plats att erbjudas. 
  • Deltar ert barn vid första lektionstillfället kommer ni att faktureras för hela omgången.
  • Var god notera att det är bröstsim som är det simsätt som krävs förkunskaper om i Sköldpaddan, Grodan och Fisken (samt ryggsim i fisken). Med bröstsim menas att det ska vara både bröstsimsarmtag och bentag (ej crawl). Är ni osäkra på att era barn inte når upp till bröstsimskravet är det möjligt att det är Baddaren som gäller för ert barn. 

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter för mer information.
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2020-09-21