Anmälan simskola

Just nu har vi ingen anmälan till simskolan öppen. Men om inte alla grupper är fulla under perioden höst 2018/vår 2019 kan platser erbjudas. Ring oss gärna för mer information.

Information om anmälan: 

  • Inga kölistor sparas. Alla barn måste nyanmälas. 
  • Vårdnadshavare måste via mail eller telefon acceptera platsen till sitt barn annars kommer platsen automatiskt gå till någon annan och ert barn blir utan simskoleplats. Det är vårdnadshavarnas ansvar att kontrollera datum för deadline!
  • Vissa av grupperna har förkunskapskrav som måste vara uppfyllda innan kursstart, läs på innan anmälan så ni anmäler ert barn till rätt grupp. Vi förbehåller oss rätten att flytta eller ta bort eleven om hen inte uppfyller de förutsatta kunskapskraven. Det är vårdnadshavarnas ansvar att läsa på innan simskolan startar och anmäla till rätt grupp. Tas barnet bort från gruppen kommer ingen ny plats att erbjudas. 
  • Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot anmälan via mail eller telefon utan alla barn anmäls via hemsidan och anmälningslänken. Vid sen anmälan kommer barnet att placeras i kö i tur och ordning som anmälningen kommer in.
  • Deltar ert barn vid första lektionstillfället kommer ni att faktureras för hela omgången.
  • Har ni accepterat en simskoleplats och ej dyker upp utan att informera kommer ni faktureras för hela omgången. Vet ni med er att ni inte vill behålla er plats även om ni tidigare accepterat, hör av er till oss innan kursstart så kan vi erbjuda platsen till något annat barn. Hör ni av er till oss senast 48 timmar innan kursstart kommer ni ej att faktureras hela avgiften. 
  • Var god notera att det är bröstsim som är det simsätt som krävs förkunskaper om i Sköldpaddan, Grodan och Fisken (samt ryggsim i fisken). Med bröstsim menas att det ska vara både bröstsimsarmtag och bentag (ej crawl). Är ni osäkra på att era barn inte når upp till bröstsimskravet är det möjligt att det är Baddaren som gäller för ert barn. 
Sidan uppdaterad: 2018-08-29 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar