Simskolor

Simskola och coronoavirus

Vi kommer köra simskolor som vanligt men barn som upplever förkylningssymptom ber vi stanna hemma och kurera sig innan de är med i vår verksamhet. Mer information om kommunens ställningstagande till coronaviruset hittar ni här.

 

Skolsim

Under året kommer alla barn som börjat förskoleklass inom kommunen få möjligheten att gå i simskola med sin respektive skola här hos oss. Från och med hösten 2014 erbjuds elever i Hammarö kommun 3 stycken lektioner i förskoleklass, 5 stycken lektioner i årskurs 1 och 2 stycken lektioner i årskurs 2.

 

Privat simskola

Hammarö kommun erbjuder även privat simskola på kvällstid och gratis simskola på sommaren. Mer information om sommarsimskola kommer under våren.
Tänk på att noga läsa på innan anmälningsdatum om vilken grupp som passar just ert barn bäst. Vi förbehåller oss rätten att ta bort ert barn från gruppen om det skulle visa sig att barnet ej uppfyller de existerande förkunskapskraven som finns på de "högre" grupperna. Om ert barn blir borttaget från gruppen så kommer ingen ny plats att erbjudas, det är upp till den som anmäler att anmäla till rätt grupp. 

Läs mer om de olika simskolorna i menyn till vänster.

Sidan uppdaterad: 2020-03-17 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar