Öppna förskolan - för föräldrar och barn 0-5 år

Välkommen att titta in till oss på öppna förskolan för att umgås och ha en trevlig stund. Vi finns på Familjecentralen Mörmo gård.

Barn som ler

Öppna förskolan är en mötesplats dit du som förälder (eller annan vuxen) och ditt barn är välkomna att leka, pyssla, sjunga, fika tillsammans. Här finns det utrymme och möjlighet för ditt barn att stimuleras i lek och samspel med andra barn och vuxna. Men du kan också bara vara, slappna av och må gott med ditt barn.

Öppna förskolan ger möjlighet att knyta kontakter med andra föräldrar och utbyta erfarenheter kring föräldrarollen och andra frågor som hör vardagen till när man har små barn.

På öppna förskolan kan du även samtala om frågor som rör föräldraskapet och barn med pedagogerna som arbetar där. 

Uteverksamhet under corona

- för föräldrar och barn 0-5 år

Med anledning av coronaviruset så har öppna förskolan/babycafé sin verksamhet ute under september månad. Vi hoppas att de kommer att utökas ännu mer under oktober och november. Gå in på vår webbplats för att se aktuella öppettider.

Öppen förskola ute

Vi ses på baksidan av Mörmo Gård där vi har en liten lekpark och en stor gräsyta att leka på. Ta med er eget fika.

Torsdagar kl.13-15 och onsdagar kl.10-12 med start den 10 september.

Barnvagnspromenad

En kortare promenad till någon närbelägen lekpark där vi stannar en stund för samtal, lek och fika. Ta med er eget fika. Vi ses på framsidan av familjecentralen Mörmo Gård.

Tisdagar kl.13 och torsdagar kl.10 med start den 8 september.

Välkomna att följa med på dessa promenader så länge ni är friska.

Babycafé

- föräldrar och barn 0-1 år

Är en del av öppna förskolans verksamhet där du som förälder och ditt barn 0-1 år är välkomna. På babycaféet finns möjlighet att träffa andra föräldrar känna gemenskap samt dela dina glädjeämnen eller funderingar med. Det kan också vara skönt att komma hemifrån en stund. 

Babyrytmik

- för föräldrar och barn 0-6 månader

I samarbete med Hammarö församling erbjuder vi babyrytmik cirka 10 gånger under en termin. Du och ditt barn deltar i en fast grupp där ni ägnar er åt sång, musik, rörelse, ramsor.

För mer information och anmälan se Hammarö församlings webbplats.

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar hör av dig till Carina på telefon 054-51 51 68.

Öppettider

Se tider i texten för de olika aktiviteterna.
Läs mer
Sidan uppdaterad: 2020-09-21