- Vi ska bli Värmlands bästa äldreboende med brukaren i centrum

12 december 2018

I augusti 2017 sattes spaden i backen för det nya särskilda boendet på Djupängen som kommer stå klart under år 2020. Sedan dess har boendet som kommer omfatta 120 platser börjat växa fram. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra äldre Hammaröbor en miljö att kunna trivas och leva i, och intresset för vårt kommande boende är även stort runt omkring i landet.

Hemtjänstpersonal samtalar med en brukare.

I slutet av november var representanter från Hammarö kommun inbjudna till konferensen ”Boende för äldre” i Stockholm för att prata om kommunens arbete kring det kommande boendet på Djupängen. Annika Lückner, biträdande socialchef och projektledare, och Örjan Nässlander, projektledare, presenterade projektet för verksamheter från övriga kommuner i Sverige.

-   Det gick jättebra! Intresset och nyfikenheten för vårt nya boende ger oss ännu mer motivation till att bli Värmlands bästa äldreboende för våra brukare, säger Annika. På konferensen redovisade vi vårt arbete från start och även hur vi har arbetat med olika arbetsgrupper bestående av personal från vår verksamhet samt våra intresseorganisationer.

Boendet på Djupängen kommer stå klart under år 2020, men redan till våren kommer även ni som Hammaröbor ha möjligheten att lyssna på Annika och Örjan som ansvariga för projektet. Ni kommer ha chansen att ställa frågor om hur boendet kommer se ut och innehålla samt vad vi på Hammarö kommun gör för att skapa Värmlands bästa äldreboende. Håll utkik här på vår hemsida för mer information.

Klicka här för att läsa mer om projektet. 

Sidan uppdaterad: 2018-12-12 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar