Vill du vara gästredaktör på vår Instagram?

20 december 2017

Vill du vara en av de som får chansen att visa upp sin vardag på Hammarö kommuns Instagramkonto? Tidigare har medarbetare i Hammarö kommun visat upp sin verksamhet. Denna gång söker vi gästredaktörer bland er som bor på Hammarö eller har anknytning till Hammarö kommun och som vill ta chansen att visa upp sin vardag på vår vackra ö.

Du styr själv Hammarö kommuns Instagramkonto under en vecka, från måndag till fredag och det är helt enkelt din vardag du får chans att visa upp, stort som smått. Tanken är att du ska dela med dig av en vanlig vecka i ditt liv med allt från jobb, matlagning, föreningsengagemang till hundpromenader, träning, familjeaktiviteter, naturbilder.

Låter detta som något för dig?
Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info@hammaro.se för att anmäla ditt intresse eller om du vill ha mer information om #mitthammarö

Har du frågor?
Kontakta kommunikatör Elin Karlén Gustafsson så beskriver hon mer om vad som förväntas av dig som blivande gästredaktör.
Mejla mig: info@hammaro.se
Ring mig: 054-51 52 77

Sidan uppdaterad: 2017-12-20 1 kommentarer

Kommentarer

  • alexandersson 2017-12-20 21:28

    Jag delar mycket gärna med mig en vecka av mitt liv, har bott på hammarö i ca 35år, med undantag av två kortare avbrott...återvände alltid hem. Älskar verkligen denna Ö, har rötter härute sedan mer än åtta generationer. Det finns en hel del att dela med sig av! Vill gärna bli gästredaktör. önskar en God Jul.

Skriv en kommentar