Sommarjobb inom vård och omsorg

17 januari 2020

Jobba med att stödja människor i sommar. Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom äldreomsorg, handikappomsorg och socialpsykiatrin.

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb?

Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Tillsammans är vi cirka 500 medarbetare på förvaltningen.

Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande (LSS) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.

Vad erbjuder vi?

Inom äldreomsorgen kan du arbeta på någon av våra äldreboenden eller hemtjänst. Här träffar du våra äldre medborgare och bidrar till att underlätta deras vardag. På Handikappomsorgen och socialpsykiatrin kan du arbeta på en gruppbostad, i dagligverksamhet eller som personlig assistent i någon brukares hem. Här möter du personer med olika funktionsnedsättningar och du finns där för att stötta och möjliggöra ett bra liv.

Vi erbjuder arbete på hel eller deltid, månadslön som därmed ger dig lön samma månad samt arbetstid enligt schema.

Vem söker vi?

Du måste ha fyllt 18 år.
Vi ser gärna att du har du har lämplig utbildning så som omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidssprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Har du erfarenhet av liknande verksamhet är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Inom vissa verksamhetsområden är B-körkort ett krav.

Klicka här för att komma direkt till ansökan.

Kontaktperson

Enhetschef resursenheten 
Helena Eriksson 
Mejl: helena.eriksson@hammaro.se
Telefon: 054-51 53 20
Fackliga representanter når du via kommunens kontaktcenter på telefon: 054-51 50 00. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Schema. 
Antal platser: 50

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med ni ansökan!

Sidan uppdaterad: 2020-01-20 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar