Sommarjobb på Mörmo gård

3 juni 2020

Regeringen har i år utifrån pågående Coronapandemi avsatt pengar för att stärka kommunernas möjlighet att skapa sommarjobb för ungdomar. Sommarjobbsatsningen har som mål att fler ungdomar ska få möjlighet att få ett sommarjobb. Det här är alltså en satsning som kompletterar kommunernas redan planerade feriejobb för ungdomar födda 2003.

Två tjejer och två killar står och sitter tillsammans på en brygga. I bakgrunden sitter en mamma och ett barn och tittar ner i vattnet.

Målgruppen för sommarjobbsatsningen är ungdomar som är födda 2001-2004.
De nya sommarjobben i Hammarö kommun kommer att erbjudas på Mörmo gård.
Du kommer arbeta med försäljning av kioskvaror samt utlåning av fritids- och lekutrustning. Cafémöbler mm ska plockas fram varje morgon och ställas in varje kväll. Städning av caféområdet och kringliggande trädgårdsytor och toaletter, inklusive skateparken ingår också i dina arbetsuppgifter.

För att söka sommarjobben måste du vara folkbokförd i Hammarö kommun och född åren 2001-2004.

Perioderna när sommarjobben kommer att erbjudas.
Period 1: 29 juni till 22 juli
Period 2: 23 juli till 16 augusti

Du som erbjuds arbete kommer att jobba under en period.
Du kommer att ,arbeta både dagtid, kvällstid och helger.

Du som är född 2003 och har sökt feriearbete för ungdomar i Hammarö kommun, men inte fått arbete där kan även söka här. Har du fått en placering i feriearbete kommer du inte att erbjudas sommararbete och kan heller inte byta bort redan tilldelad plats för att få arbeta inom sommarjobbssatsningen.
Vi vill ha in din ansökan senast 14 juni.

För att söka sommarjobb på Mörm gård klickar du på den här länken. 

Sidan uppdaterad: 2020-06-04