Sveriges största Ö-loppis, troligtvis

16 juni 2020

Har du alldeles för många saker hemma som du inte använder eller behöver? Den 4 juli kan du ställa upp ett bord i din trädgård och vara med i Sveriges största Ö-loppis på Hammarö! Bakom idén om Ö-loppisen står en projektgrupp av företagare och privatpersoner på ön.

Dekorativ bild

Hur går det till?

Nu har du några veckor på dig att rensa vinden, garaget, garderoben eller förrådet. Den 4 juli mellan kl. 10-17 kan du ställa upp ett bord på din egen tomt och sälja sådant du inte längre behöver men som kan komma till användning för någon annan.

Den finns ett evenemang på Facebook där du som säljare hittar information inför Ö-loppisen. Där finns även färdiga skyltmallar att skriva ut som du kan sätta upp till infarten på din gata under loppisdagen.

På Facebooksidan kommer du även ha möjlighet att marknadsföra din gata så att köpare redan innan kan se vad du eller din gata säljer.

Länk till evenemanget på Facebook hittar du här.

Har du inte Facebook? Du kan anmäla ditt deltagande i ö-loppisen genom att klicka på länken nedan, så kommer du direkt till ett anmälningsformulär.

Länk till anmälningsformulär om att delta i Sveriges största Ö-loppis, troligtvis. (Länken öppnas i nytt fönster)

Glada loppare med eget ansvar

Vi vill att hela Hammarö ska sjuda av liv och glada loppare under Ö-loppisen den 4 juli, men såklart på ett Corona-säkert sätt. Tillsammans hjälps vi åt att ta eget ansvar, håller avstånd och ser till att inte allt för många samlas på ett och samma ställe.

Vill du se vart det finns säljare? Klicka på den här länken så kommer du till en karta med adresser.

Var med du också i Sveriges största Ö-loppis, troligtvis!

Sidan uppdaterad: 2020-06-16