Snart kan du åka skridskor på Lillängsplan och Lövnäsplan men håll avstånd!

13 januari 2021

Äntligen är det vinterväder på ön och snön har fallit med sina vita flingor på backen. Redan nu är det full fart i pulkabacken ute på Kilene och snart kommer Lillängsplan och Lövnäsplan vara redo för en tur på skridskor.

Skridskobana på Lövnäs.
Isbanorna håller på att spolas men är ännu inte helt klara.

Med anledning av kylan som dragit in så kommer vi börja spola de två kvartersplanerna på Lillängen och Lövnäs för att göra dem tillgängliga för skridskoåkning. Arbetet beräknas vara klart till söndag. 

Håll avstånd i backen och på isbanan

Tänk på att om du vistas i pulkabacken, på isbanan, vid grillplatsen eller utomhus på andra platser så måste vi fortsätta hålla avstånd. I pulkabacken kan det lätt bli många föräldrar som står kvar högst upp i backen och väntar in sina barn. Även där gäller det att hålla avstånd till varandra för att göra pulkabacken så säker som möjligt.

Alla kommer inte kunna åka på isbanorna vid samma tillfälle och för att säkerställa det kommer vi att under vissa tider ha personal som vistas vid pulkabacken på Kilene och vid isplanerna för att se till att avstånd följs och att inte för många vistas där samtidigt. Sprid gärna ut er så gott det går och försök besöka platserna vid olika tider på dagen!

Personligt ansvar är jätteviktigt så nu hjälps vi åt så att vi kan fortsätta umgås ute och röra på oss på ett ansvarsfullt sätt!

Sidan uppdaterad: 2021-01-13