Kontaktcenter fyller år!

7 februari 2019

I tisdags fyllde kontaktcenter 5 år. Födelsedagen firades idag i kommunhuset dit alla var välkomna att göra ett besök och se sig om på platsen där allting började. Under dagen svarade kommunvägledare och konsumentrådgivare på frågor och den som ville kunde lämna idéer om hur kontaktcenter kan bli ännu bättre i mötet med våra Hammaröbor och andra besökare.

I februari 2014 öppnade kontaktcenter och har i 5 år svarat på tusentals ärenden, frågor och funderingar från våra invånare och besökare. Via kontaktcenter kan du få hjälp med en hel del saker. En av de viktigaste funktionerna är att du som invånare på ön har möjlighet att lämna synpunkter om de saker som berör dig i ditt vardagliga liv på ön. Kontaktcenter får in frågor som gäller barnomsorg och skola, gator och vägar, It-frågor, socialtjänst, renhållning för VA, social omsorg, miljö och bygg, fastighet, borgerlig vigsel, stadsnät, evenemang och turism och mycket mer.  Ingen fråga är omöjlig, om vi inte har svaret guidar vi dig vidare.

Under de 5 år som gått har kommunvägledare med olika typer av kompetens bemannat kontaktcenter. Detta för att få uppnå en bredd av kunskap för att på bästa sätt kunna hjälpa dig som boende i vår kommun. Varje kommunvägledare kan svara på allmänna frågor om kommunens verksamhet i sin helhet men är även inriktade på en special kompetens. Har du en fundering som har att göra med någon av våra verksamheter eller vill lämna en synpunkt om något som berör dig på ön? Hör av dig till kontaktcenter som finns för dig.

Våra kontaktvägar:

Mejla oss: kommun@hammaro.se
Ring oss: 054-51 50 00
Besök oss: Mörmovägen 5, Skoghall
Skriv till oss: Box 26, 663 21 Skoghall

Sidan uppdaterad: 2019-02-07 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar