Invigning Skoghalls knutpunkt

12 februari 2019

Vid årsskiftet öppnades trafiken upp i alla riktningar i Skoghalls centrum och kollektivtrafik började gå från nya knutpunkten. Nu är det dags för invigning och du är varmt välkommen att ta en tur till Skoghalls centrum på alla hjärtans dag för en händelserik eftermiddag.

Under dagen kommer du kunna ta del av massor av skoj. Passa på att få en historiegenomgång om bruksorten Skoghall eller ta del av vernissage där några av våra förskolor har målat teckningar med temat hållbart resande i lokalen bredvid Carli choklad.

För alla barn finns chansen att sitta i olika grävmaskiner. Lite äldre får testköra Hammarö kommuners nya lastcykel och ni kommer kunna gå tipspromenaden som är utplacerad runt omkring i centrum där vinnaren belönas med fina priser.

M.Ö.R bjuder på musikunderhållning från 16.30 vid nya vänthallen, Värmlandstrafik har resvärdar på plats som lär er massor om hållbart resande och klockan 17:00 håller kommunstyrelsens ordförande Bosse Henriksson tal och klipper band.

Under dagen kan ni besöka Röda korset som erbjuder tårta, ICA Supermarket Skoghall som bjuder på snittar och Pekås erbjuder korv och en värmande kopp kaffe.

När: Torsdag 14 februari klockan 15:00-18:00
Var: Skoghalls centrum

Klicka här för att läsa mer om projektet Skoghalls knutpunkt.

Varmt välkomna!

 

Sidan uppdaterad: 2019-02-12 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar