Hammarö Skatepark – redan en succé

27 juni 2018

Igår, tisdag 26 juni, var det äntligen invigning för Hammarö Skatepark vid Mörmo gård. Och vilken kväll! Med strålande sol och glada skatare i alla åldrar invigdes parken som vi hoppas kommer vara en populär samlingsplats får både nybörjare och vana skateboardåkare.

Rasmus Petersson teståker innan invigning

Skateparken ligger placerad vid Mörmo gård, i en gammal villaträdgård. Hammarö skatepark är en streetpark med stenbänkar, trappor med handräcken, banks, hippar, en gjuten bowl och ramp.

Under tisdagens invigning bjöds det på snacks, musik och uppvisning med proffs i olika åldrar och cirka 300 personer besökte parken under kvällen. Rasmus Petersson som är uppvuxen på Hammarö och Per Jonsson från Specialgrejer, båda delaktiga i framtagandet av parken berättade om hur parken är uppbyggd och hur den kan användas. Kommunstyrelsens ordförande Per Aspengren klippte sedan bandet tillsammans med servicenämndens ordförande Margareta Ivarsson.

Utrustning kommer finnas att låna på Fritidsgården och på Fritidsbanken i Skoghalls centrum. Utlåning sker under verksamheternas ordinarie öppettider.

Sidan uppdaterad: 2018-06-27 1 kommentarer

Kommentarer

  • Anna 2018-06-27 14:11

    Fantastiskt!!! Tack kommunen !

Skriv en kommentar