Följ med på spännande äventyr med Robinson-Åsa

15 mars 2019

I augusti steg Åsa av planet på paradisön Fiji med stora förväntningar för vad de kommande veckorna skulle bjuda på. Nästa vecka startar en ny säsong av det populära tv-programmet Robinson på TV4. Hammarötösen Åsa Engström är en av årets deltagare som vi kommer få följa under spännande utmaningar och svåra förhållanden.

Åsa år 29 år gammal och uppvuxen på Hammarö. Idag jobbar hon i Stockholm men besöker ofta Hammarö där hennes familj fortfarande bor. Åsa har alltid gillat utmaningar och varit öppen för att testa nya äventyr.

-   Jag sökte till Robinson för att få chansen att vara med om en upplevelse som man inte skulle få för sig att genomföra själv, berättar Åsa. Visst kan man ge sig ut i vildmarken eller åka till en öde ö men då skulle man nog ta med sig lite konserver, tandborste och några ombyten. Något vi inte hade på detta äventyr och bara det var ett äventyr i sig.

Åsa har följt programmet tidigare år och kan intyga att bilden av de svåra förhållandena utan mat, ingen elektricitet och toalettbesök i djungeln stämmer. Men även att ta del av upplevelser som att sova under en magisk stjärnhimmel eller spana på lekande delfiner medan solen värmer på ryggen.

Något Åsa tar med sig från sitt äventyr är att nyckeln till ett starkt team är att alla får komma till tals och prata till punkt. Även att njuta av stunden och uppskatta den skärmfria tiden är sånt som Åsa redan idag kan sakna från tiden på ön.

-   Övervägande var Robinson en väldigt givande upplevelse. Roligast var att överleva med mitt lag, leta mat, ved, fläta bäddar, upptäcka djungeln, tvätta sig med sand och salt. Helt enkelt tycker jag det bästa var att leva precis som en strandsatt. Och tävlingarna såklart!

Nu håller vi tummarna för att det går bra för Åsa i tävlingen. Missa inte första avsnittet som sänds nu på söndag 17 mars klockan 21:00 i TV4. 
Klicka här för att läsa mer om programmet.

Sidan uppdaterad: 2019-03-15 1 kommentarer

Kommentarer

  • Annika Collvin engström 2019-03-15 12:59

    Heja Åsa

Skriv en kommentar