Energifyllda dagar på sommarens Hammaröläger

21 augusti 2019

Under fem veckor har de 335 barnen på Hammarölägret genomfört 330 aktivitetstillfällen. För er som inte följt vårt Instagramkonto: @hammarokommun under de veckor vi presenterat bilder från lägret kan ni ta del av dem här.

Vid de olika lägerverksamheterna Kilenelägret, Simskola och Sommarläger har föreningar deltagit med olika aktiviteter, totalt har åtta föreningar deltagit med sin verksamhet. Barnen på Kilenelägret har fått pröva på HAJK, paddling, göra pinnbröd, mumiemysterium och KSS-spel. På Simskola och Sommarläger har de fått testa bandanas, konbingo, teambuilding och skattjakt.

En av de mest spännande upplevelserna under lägertiden fick den äldsta gruppen av barn som gått ur 6:e klass möjlighet att vara med på. De övernattade i ett riktigt militärtält, de fick göra egen pizza i murika och vara ute och paddla på vattnet.

Kvarglömda kläder finns att hämta i kontaktcenter under veckorna 33 och 34. Klicka här för att se kontaktcenters öppettider.

Vi vill rikta ett extra stort tack till alla fantastiska barn som vi fått lära känna, alla föreningar som deltagit och alla våra underbara ledare, feriearbetare, bussledare och personal från fritidsenheten som har gjort dessa lägerveckor möjliga! Tack för den här sommaren och lycka till inför en ny spännande hösttermin.

Hammarölägret 2019

Paddling ute i skärgården

Hammarölägret 2019

Sommarens lägerledare

Hammarälägret 2019

Vacker solnedgång under paddlingsturen

Hammarölägret 2019

Bågskytte

Camping med militärtält

Camping med militärtält

Hammarölägret 2019

Simskola intill bryggan
Sidan uppdaterad: 2019-08-21 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar