Bärstad beach

På Bärstad pågår just nu iordningställandet av en parkyta nere vid Vänerns strand. På platsen kommer du som Hammaröbo eller besökare kunna njuta av avkoppling, bad och möjligheten till grill och gemenskap.

Parkområdet ligger vid strandkanten längs med cykelvägen nedanför Maltvägen. Du kommer enkelt kunna ta dig till området och både cykel- och bilparkering kommer finnas i anslutning till parkytan. Här kommer du kunna njuta av härliga dagar året om.

Tidsplanering
Parkytan beräknas vara klar och kunna nyttjas hösten 2019. Området ligger nära vattnet vilket gör att det är ett flertal tillståndsprocesser för olika delar i färdigställandet som måste hanteras. Det kan i sin tur innebära att arbete endast får göras under vissa tider på året och det finns då risk att arbetet förskjuts beroende på det. 

Sidan uppdaterad: 2019-03-14 2 kommentarer

Kommentarer

  • Cecilia Flygare 2019-02-28 12:10

    Härligt med ytterligare en badplats på öa! Hur går tankarna när det gäller tillgänglighetsanpassning? Tänker på ev. brygga med ramp eller stöd att hålla sig i. Med vänlig hälsning, Cecilia Flygare

  • HAMMARÖ KOMMUN - Amanda kommunvägledare 2019-03-05 14:39

    Hej Cecilia! Vi kommer inte ha möjlighet att bygga en brygga med tanke på att vattnet är väldigt grunt och att detaljplanen inte tillåter en fullskalig badplats. Detta innebär att vi arbetar med att få till en badmöjlighet men det kommer i nuläget inte bli en kommunal badplats. Med vänlig hälsning, Amanda, kontaktcenter

Skriv en kommentar