För företagare

Du som tänker starta en livsmedelsverksamhet ska enligt livsmedelslagstiftningen ha en registrerad eller en godkänd anläggning innan du börjar.

Registreringskravet berör alla privata och offentliga verksamheter, som med eller utan vinstsyfte, bedriver någon form av livsmedelsverksamhet, det vill säga är ett livsmedelsföretag. 

Även privatpersoner och föreningar kan alltså räknas som företag enligt livsmedelslagstiftningen. 

Matnyttigt för företagare

Här är det tänkt att du ska kunna hitta lite matnyttig information om vad som är viktigt att tänka på när du startar nytt eller redan driver en livsmedelsverksamhet.

Naturligvis är du också välkommen att kontakta eller besöka oss på miljö- och byggförvaltningen, om det är något som du undrar över eller inte hittar på sidorna, så hjälper vi dig.
Om du vill besöka oss, boka gärna en tid först, så att du är säker på att vi finns på plats att ta emot dig.   

Sidan uppdaterad: 2019-09-09 0 kommentarer

Kommentarer

Skriv en kommentar